Θεσσαλονίκη: Επείγουσα διακομιδή 6χρονου στο ΑΧΕΠΑ - Συνοδεία αστυνομικών το ΕΚΑΒ
Ανανεώθηκε:
«Γέφυρα ζωής» στήθηκε για την διακομιδή 6χρονου με εγκεφαλική αιμορραγία από τη Βέροια στο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης.
Η επείγουσα κινητοποίηση για τη διακομιδή του παιδιού πραγματοποιήθηκε με τη βοήθεια της αστυνομίας, στις 5 το απόγευμα της Τρίτης.
Οι αστυνομικοί συνόδευσαν από τη Σίνδο μέχρι το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τον 6χρονο από το νοσοκομείο της Βέροιας.
Ο 6χρονος, μεταφέρθηκε τελικά στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος.
Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα grtimes, αστυνομικοί της ομάδας «ΔΙΑΣ» αλλά και της ομάδας «ΖΗΤΑ», έφτασαν άμεσα στην περιοχή της Σίνδου από όπου και συνόδευσαν το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε το παιδί, ανοίγοντάς του τον δρόμο προς το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, μέσω των κεντρικών αρτηριών που διέσχισαν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το ασθενοφόρο ακολουθούσαν και οι γονείς του παιδιού με το ΙΧ όχημά τους.
Αγωνία για τους εγκλωβισμένους Έλληνες ναυτικούς στον Περσικό - Τι λέει το υπουργείο Ναυτιλίας (vid)
18:56
Χατζηδάκης: 5,3 δισ. από το Κοινωνικό Κλιματικό Ταμείο στο περιβάλλον, τη στέγαση και τις μεταφορές
18:45
«Απειλή» Ντόναλντ Τραμπ: «Θα σκεφτούμε την αποχώρηση από το ΝΑΤΟ»
18:36
Ο Λευκός Οίκος απορρίπτει τους λόγους παραίτησης του υπεύθυνου για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας
18:24