ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Στην εντατική το ένα από τα αδέρφια που μαχαιρώθηκαν σε γλέντι

Κρήτη: Στην εντατική το ένα από τα αδέρφια που μαχαιρώθηκαν σε γλέντι
Ο 20χρονος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στον πνεύμονα μετά την επίθεση που δέχτηκε από μαχαίρι INTIME/ (Φωτογραφία αρχείου)

Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου νοσηλεύεται ο ένας εκ των δύο αδελφών που δέχτηκαν επίθεση με μαχαίρι κι ενώ διασκέδαζαν κατά τη διάρκεια της Κρητικής βραδιάς που πραγματοποιήθηκε στο Καστέλι του Δήμου Μινώα Πεδιάδας.

Πρόκειται για έναν 20χρονο ο οποίος αφού υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, κρίθηκε απαραίτητο από τους γιατρούς να μεταφερθεί στο ΠΑΓΝΗ και να εισαχθεί στην ΜΕΘ λόγω σοβαρών τραυμάτων.

Σύμφωνα με τον Διοικητή του ΠΑΓΝΗ Γιώργο Χαλκιαδάκη, ο 20χρονος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στον πνεύμονα μετά την επίθεση με μαχαίρι που δέχτηκε.

Πάντως φαίνεται ότι η κατάσταση της υγείας του έχει σταθεροποιηθεί «εισήχθη στη ΜΕΘ για προληπτικούς λόγους», σχολιάζει μεταξύ άλλων ο κ. Χαλκιαδάκης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ekriti.gr.

Ο 24χρονος αδερφός εξακολουθεί και νοσηλεύεται επίσης τραυματισμένος στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Η αστυνομία συνέλαβε εκτός του 25χρονου που σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και δύο ακόμα άτομα, ηλικίας 44 και 43 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνες σωματικές βλάβες.

Υπενθυμίζεται ότι αφορμή για την επίθεση που δέχτηκαν τα δύο αδέλφια φαίνεται πως ήταν μία παρεξήγηση που προκλήθηκε ανάμεσα στους δύο νεαρούς και τον 25χρονο που έχει συλληφθεί κατά τη διάρκεια της κρητικής βραδιάς στο Καστέλι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ