Θεσσαλονίκη: Διέρρηξαν το φούρνο του για 12η φορά - Άρπαξαν μπισκότα και κουλούρια
Ανανεώθηκε:
Από το κινητό του τηλέφωνο είδε ένας επιχειρηματίας τους διαρρήκτες που εισέβαλαν στο φούρνο που διατηρεί και άρπαξαν κουλούρια και μπισκότα.
Ο εν λόγω επιχειρηματίας από τη Θεσσαλονίκη, έχει πέσει θύμα ληστείας για 12η φορά και γι΄αυτό τον λόγο δεν αφήνει ποτέ τις εισπράξεις στο μαγαζί.
Τα δύο άτομα που εισήλθαν στο φούρνο έψαχναν για χρήματα.
Αφού το έκαναν άνω κάτω και διαπίστωσαν ότι δεν υπάρχουν πουθενά, αποφάσισαν να γεμίσουν τις τσάντες τους με κουλούρια και μπισκότα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ.
Οι δύο άντρες συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς και ταυτοποιήθηκαν από το υλικό που είχαν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας, ενώ στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης όπου οδηγήθηκαν υποστήριξαν ότι πεινούσαν και δεν είχαν σκοπό να αρπάξουν χρήματα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θεσσαλονίκη: Άνω των 60.000 ευρώ η λεία των δραστών από τη διάρρηξη ΑΤΜ
Πάνω από 800.000 ευρώ η λεία των δραστών που πέταξαν χρηματοκιβώτιο από τον 6ο όροφο
Πρωθυπουργός Γροιλανδίας: «Επιλέγουμε τη Δανία αντί των ΗΠΑ - Δεν είμαστε προς πώληση»
16:40
Άνταμ Σάντλερ: «Υπόσχομαι πως θα κάνω τουλάχιστον 50 ακόμη ταινίες πριν πεθάνω»
16:35
Κλιμακώνουν οι αγρότες εν μέσω της συνάντησης στο Μαξίμου: Μπλόκα σε Λάρισα, Μάλγαρα, Μουδανιά
16:29
Θεοδωρικάκος: «Πολύτιμο κεφάλαιο για την Ελλάδα οι βουλευτές της Διασποράς»
16:28