ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορείται η 25χρονη που μαχαίρωσε 27χρονη

Θεσσαλονίκη: Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορείται η 25χρονη που μαχαίρωσε 27χρονη
Η κατηγορούμενη υποστηρίζει ότι η γυναίκα είχε συνάψη σχέση με τον σύζυγό της ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ - INTIME/ (Φωτογραφία αρχείου)

Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας άσκησε η εισαγγελέας στην 25χρονη που το απόγευμα της Τετάρτης μαχαίρωσε με σουγιά 27χρονη για λόγους ερωτικής αντιζηλίας στην Πυλαία, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του voria.gr, η γυναίκα κατηγορείται για οπλοφορία και οπλοχρησία και παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή, από όπου αναμένεται να ζητήσει προθεσμία.

Η κατηγορούμενη φέρεται να ισχυρίζεται ότι προέβη σε αυτήν την πράξη γιατί το θύμα απειλούσε ότι θα της πάρει τον άνδρα και τα παιδιά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, η 25χρονη φέρεται να ακολούθησε την 27χρονη την ώρα που πήγαινε στο σπίτι της αδερφής της και να την τραυμάτισε με τον σουγιά στην κοιλιακή χώρα και τον ώμο.

Το θύμα έτρεξε για βοήθεια στο σπίτι της αδερφής της ενώ η 25χρονη συνελήφθη και φέρεται να ομολόγησε την πράξη της.

Η 27χρονη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Η κατηγορούμενη υποστηρίζει ότι η 27χρονη έχει συνάψη σχέση με τον σύζυγό της.

Το χρονικό

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η γυναίκα περίμενε το ανυποψίαστο θύμα έξω από το σπίτι της αδερφής της και μόλις την είδε, την πλησίασε και τη μαχαίρωσε σοβαρά στην κοιλιά και τον ώμο. Σύμφωνα με το grtimes.gr το θύμα αναζήτησε βοήθεια από την αδερφή της ενώ ειδοποιήθηκε και η αστυνομία.

Όπως περιγράφει η αδελφή του θύματος αλλά και ο γαμπρός της, η 27χρονη πήγε να τους επισκεφθεί και δεν ξέρουν καν πώς βρέθηκε εκεί αυτή η γυναίκα, την οποία δεν είχαν δει ποτέ στη ζωή τους και η οποία ισχυριζόταν ότι η κοπέλα είχε σχέσεις με τον άντρα της. Ακούστηκαν φωνές, βγήκαν έξω να δουν τι έγινε και βρήκαν μαχαιρωμένη την συγγενή τους στην κοιλιά και στον ώμο.

«Ακούσαμε φωνές, βγήκα έξω. Προσπαθήσαμε να την ηρεμήσουμε να καταλάβουμε τι έγινε» είπε ο κουνιάδος του θύματος στην ΕΡΤ.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ