Νέες απαλλαγές για τους πυρόπληκτους της Πεντέλης από τον δήμο Παλλήνης
Νέες απαλλαγές για τους πυρόπληκτους της μεγάλης φωτιάς που έπληξε την Πεντέλη, ανακοίνωσε σήμερα η δημοτική Αρχή της Παλλήνης.
Αυτές αφορούν σε τροφεία των βρεφονηπιακών σταθμών και σε συνδρομές των αθλητικών και πολιτιστικών προγραμμάτων του δήμου.
Οι νέες απαλλαγές έρχονται να προστεθούν στα πρώτα μέτρα οικονομικής στήριξης των πυρόπληκτων οικογενειών που είχε ανακοινώσει ο Δήμος Παλλήνης και αφορούσαν σε μειώσεις στα δημοτικά τέλη καθαριότητας, στα τέλη ύδρευσης και στον δημοτικό φόρο.
Οι σχετικές αποφάσεις πρόκειται να επικυρωθούν τις αμέσως επόμενες ημέρες, κατά την πρώτη συνεδρίαση των Συμβουλίων του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας του δήμου Παλλήνης, καθώς και της Κοινωφελούς Επιχείρησης Αθλητισμού, Πολιτισμού, Περιβάλλοντος του δήμου.
Υπενθυμίζεται ότι σε 27.817 στρέμματα ανέρχεται η έκταση που επλήγη από την πυρκαγιά που ξέσπασε την 19η Ιουλίου στην Πεντέλη και επεκτάθηκε σε περιοχές της Ανατολικής Αττικής. Σύμφωνα με το υπουργείο Υποδομών που πραγματοποίησε αυτοψίες σε 251 κτήρια, 72 κατοικίες κρίθηκαν προσωρινά ακατάλληλες για χρήση και 54 επικίνδυνες για χρήση.
Το EV2 είναι το νέο, πιο μικρό και πιο προσιτό ηλεκτρικό Kia
11:57
Στο Καράκας Αμερικανοί διπλωμάτες - Στόχος η αποκατάσταση των διμερών σχέσεων
11:47
Ροδόπη: Αγνοείται για 3η ημέρα ο 80χρονος αγρότης - Είχε βγει με το τρακτέρ εν μέσω κακοκαιρίας
11:37
Περιοδεία σε Βόρεια Αμερική και Ευρώπη ανακοίνωσε ο Μπρούνο Μαρς - Πρώτη συναυλία τον Απρίλιο
11:34