Εντοπίστηκε ο δράστης της δολοφονίας του 17χρονου στον Βοτανικό - Επικαλέστηκε ερωτική αντιζηλία
Ανανεώθηκε:
Την ερωτική αντιζηλία προέβαλε ως αιτία που έφθασε στη δολοφονία ομοεθνή του στον Βοτανικό ο Αφγανός που συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης στη Βόρεια Ελλάδα, λίγο πριν περάσει τα σύνορα της χώρας.
Όπως είπε στους Αστυνομικούς, τα «μάτια» μιας κοπέλας με την οποία είχε σχέση και μετά εκείνη έκανε σχέση με το θύμα ήταν η αιτία του τσακωμού των δύο ανδρών που έφθασε μέχρι το έγκλημα.
Οι Αρχές ασφαλείας όμως έχουν πληροφορίες ότι δράστης και θύμα είχαν εμπλακεί το τελευταίο διάστημα σε υπόθεση ναρκωτικών, ενώ το θύμα είχε συλληφθεί κατά το παρελθόν και είχε κατηγορηθεί για υπόθεση ναρκωτικών αλλά και για συμμετοχή σε συμμορία.
Η σορός του θύματος είχε εντοπιστεί στις 12 Αυγούστου με πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι στον Βοτανικό πολύ κοντά στη δομή που υπάρχει στην περιοχή.
Ο δράστης υποστηρίζει ότι με το θύμα είχαν πάει να συζητήσουν για την κοπέλα που είχε μπει στη ζωή και των δύο και ξαφνικά πάνω στην κουβέντα άρπαξε το μαχαίρι και σκότωσε τον συμπατριώτη του.
Αμέσως μετά έφυγε για τη Βόρεια Ελλάδα, προσπαθώντας να περάσει τα σύνορα και να χαθούν τα ίχνη του.
Οι αρχές ασφαλείας όμως τον εντόπισαν, τον συνέλαβαν και αύριο, Παρασκευή, θα οδηγηθεί στις Εισαγγελικές αρχές.
SPONSORED
Πανελλήνιες 2026: «Οι διαβασμένοι δεν είχαν πρόβλημα - Δύσκολη η Ηλεκτροτεχνία ΙΙ», λένε φροντιστές
12:45
Καλαμάτα: Αποδοκίμασαν τον συζυγοκτόνο έξω από τα δικαστήρια - Ποια η υπερασπιστική γραμμή του
12:44
Στη Μαδρίτη έφτασε ο πάπας Λέων ΙΔ' - Μήνυμα σεβασμού «σε κάθε ανθρώπινο πόνο»
12:37
Το συλλεκτικό Nuvolari των 1.001 ίππων είναι το νέο supercar της Audi
12:26