ΕΛΛΑΔΑ

Ο Γιώργος Μάγκας στο CNN Greece: Είμαι μια χαρά και υγιής, ετοιμάζουμε νέο δίσκο

Ο Γιώργος Μάγκας στο CNN Greece: Είμαι μια χαρά και υγιής, ετοιμάζουμε νέο δίσκο
«Όταν μου έχει αναστατώσει την ψύχη μου, τι να την κάνω τη συγγνώμη;» δηλώνει ο Γιώργος Μάγκας Facebook

«Είμαι πολύ καλά στην υγεία μου, δεν έχω κάτι» δηλώνει μέσω του CNN Greece o βιρτουόζος του κλαρίνου Γιώργος Μάγκας, μετά τις ανυπόστατες πληροφορίες περί θανάτου του.

«Από τον Μπιμπίλα ξεκίνησε όλο αυτό ότι πέθανα, αλλά δεν ξέρω πώς, δεν ξέρω πώς του ήρθε να το γράψει» δηλώνει ο ίδιο, ενώ η σύζυγός του Τζούλη ξεκαθαρίζει πως «δεν θα το αφήσουμε έτσι, δεν μπορεί να αναστατώσει όλο τον κόσμο και να γίνεται όλο αυτό. Αύριο το πρωί θα κινηθούμε νομικά».

Σχετικά με τη συγγνώμη που ζήτησε ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) για την ανάρτησή του στο Facebook που προκάλεσε αναστάτωση στον ίδιο και στους ανθρώπους που τον αγαπούν, ο Γιώργος Μάγκας δεν κρύβει την οργή του: «Τι να το κάνω; Όταν μου έχει αναστατώσει την ψύχη μου, τι να την κάνω τη συγγνώμη; Σε σκοτώνω και σου λέω συγγνώμη»;

Η σύζυγός του Τζούλη Τζινιέρη, τέλος, προαναγγέλει ότι ετοιμάζουν ένα νέο δίσκο. Τα τραγούδια είναι έτοιμα, όπως λέει. «Ο Γιώργος θέλει να αφήσει παρακαταθήκη την παράδοση μας, να ακούσουν και οι νέοι» τονίζει.

«Δεν σταματάμε καθόλου»

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιώργου Μάγκα και της συζύγου του Τζούλης Τζινιέρη στο CNN Greece:

Γιώργος Μάγκας: Αγαπάω όλους τους δημοσιογράφους γιατί με έχετε βοηθήσει πολύ. Από τον Μπιμπίλα ξεκίνησε όλο αυτό ότι πέθανα, αλλά δεν ξέρω πώς, δεν ξέρω πώς του ήρθε να το γράψει. Το είπαν μετά και στα κανάλια παντού. Αναστατώθηκε κόσμος, φίλοι, μας έπαιρναν τηλέφωνο και κλαίγανε.

Είμαι πολύ καλά στην υγεία μου, δεν έχω κάτι, δόξα τω Θεώ.

Τζούλη Τζινιέρη: Δεν ξέρουμε ο Μπιμπίλας πώς έγραψε για αυτή τη φήμη. Αλλά δεν θα το αφήσουμε έτσι, δεν μπορεί να αναστατώσει όλο τον κόσμο και να γίνεται όλο αυτό. Αύριο το πρωί θα κινηθούμε νομικά εναντίον του κυρίου Μπιπίλα, έχω πάρει ήδη τον δικηγόρο μου τηλέφωνο. Δεν μπορεί ο καθένας να γράφει ό,τι θέλει και ό,τι του κατέβει στο κεφάλι. Και μάλιστα, ποιος το είπε αυτό στον Μπιμπίλα και το έγραψε ότι πέθανε ο Γιώργος; Και με ποιο δικαίωμα; Το ακούσανε στην τηλεόραση και μας έπαιρναν τα παιδιά και ο κόσμος και κλαίγανε. Μας έχει ταράξει απόψε όλο αυτό. Δίνω τον Γιώργο στο τηλέφωνο για να τον ακούσουν ότι είναι καλά.

CNN Greece: Ωστόσο ο κύριος Μπιμπίλας ζήτησε συγγνώμη δημόσια στο Facebook...

Τζούλη Τζινιέρη: Τι να το κάνω; Όταν μου έχει αναστατώσει την ψύχη μου, τι να την κάνω τη συγγνώμη; Σε σκοτώνω και σου λέω συγγνώμη;

CNN Greece: Μουσικά τι μας ετοιμάζετε;

Τζούλη Τζινιέρη: Δεν σταματάμε καθόλου. Ετοιμάζουμε έναν νέο δίσκο, έχουμε έτοιμα τραγούδια και θα τα λανσάρουμε. Ο Γιώργος θέλει να αφήσει παρακαταθήκη την παράδοση μας, να ακούσουν και οι νέοι. Γιατί έχουν ανακατέψει λίγο την παράδοσή μας οι σημερινοί. Θέλουμε να ακούσουν οι νέοι τα ήθη και τα έθιμα της Ελλάδας. Οπότε έρχεται ένας δίσκος. Και συνεχίζουμε να εμφανιζόμαστε με τον Γιώργο ζωντανά, πηγαίνουμε παντού και παίζουμε.

Γιώργος Μάγκας: Σας ευχαριστώ που επικοινωνήσατε, μου δίνετε χαρά, αγαπώ όλο τον κόσμο και είμαι πολύ καλά. Είναι όλα ψέματα όσα ακούστηκαν. Είμαι μια χαρά και υγιής, να μην ανησυχεί ο κόσμος.

Τι προηγήθηκε: Οι αναρτήσεις και η συγγνώμη του Σπύρου Μπιμπίλα

Την ψευδή πληροφορία περί θανάτου του Γιώργου Μάγκα μετέδωσε αρχικά ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ), Σπύρος Μπιμπίλας, το απόγευμα της Πέμπτης, με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Η αρχική ανάρτηση που διαψεύσθηκε στη συνέχεια ανέφερε:

«Με μεγάλη μου λύπη πληροφορήθηκα ότι έφυγε από κοντά μας ο βιρτουόζος του κλαρίνου κ βασιλιάς των πανηγυριών, ο υπέροχος Γιώργος Μάγκας! Τον γνώρισα σε μια περιοδεία μας με τον Γιάννη Μόρτζο πριν 20 χρόνια στα Γιάννενα σε μια ταβερνούλα και μου είπε μαζί με την υπέροχη σύντροφο του την Τζούλη, ότι με αγαπούν και με θαυμάζουν. Γίναμε φίλοι!

»Μας κάλεσε όλο τον θίασο στο πανήγυρι κ όταν μπήκαμε όπως μας είδε, είπε με την ωραία φωνή του, καλωσορίζω τον θίασο του αγαπημένου μου Σπύρου Μπιμπίλα.. Δεν ήξερα πως να το μαζέψω, γιατί εγώ απλά συνεργαζόμουν με τον θίασο του Γιάννη Μόρτζου… Γελάσαμε τόσο πολύ… Καλό ταξίδι υπέροχε Γιώργο Μάγκα, θα μας λείψεις πολύ… Κουράγιο Τζούλη».

Ωστόσο, η είδηση διαψεύσθηκε άμεσα από τον γιο του:

Η ανάρτηση κατέβηκε άμεσα από τον λογαριασμό του Σπύρου Μπιμπίλα και ο πρόεδρος του ΣΕΗ ζήτησε συγγνώμη:

Ζητώ συγγνώμη για μια ακόμα φορά με πληροφορησαν λάθος και εμφανισα την είδηση περί του θανατου του φίλου Γιώργου Μάγκα.. Είναι η τρίτη φορά που συμβαίνει να μας πληροφορουν με ψευδείς ειδήσεις περι θανάτων ! Χαίρομαι που ο Γιώργος Μαγκας ζει !!!!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ