ΕΛΛΑΔΑ

Προφυλακίστηκε γιατί μαγνητοσκοπούσε την 8χρονη ανιψιά της σε άσεμνες πράξεις

Προφυλακίστηκε γιατί μαγνητοσκοπούσε την 8χρονη ανιψιά της σε άσεμνες πράξεις
EUROKINISSI/Τατιάνα Μπόλαρη

Προφυλακιστέα κρίθηκε μετά την απολογία της στον ανακριτή Πατρών, η 37χρονη, η οποία κατηγορείται πως βιντεοσκοπούσε την 8χρονη ανηψιά της, σε άσεμνες πράξεις. Η κατηγορούμενη αναμένεται να οδηγηθεί στις γυναικείες φυλακές της Θήβας.

Από την πλευρά του, ο συνήγορος υπεράσπισης της 37χρονης, ζήτησε την διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, προκειμένου να διαπιστωθεί, όπως υποστηρίζεται, αν η κατηγορούμενη έχει πνευματική διαύγεια και αντίληψη των πράξεών της.

Οι Αρχές προχώρησαν σε σύλληψη της γυναίκας έπειτα από καταγγελία τρίτου συγγενικού προσώπου, σύμφωνα με το Αθηναϊκό πρακτορείο.

Το κοριτσάκι σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, διαμένει πλέον μαζί με την γιαγιά του, βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ωστόσο παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο.

Η 37χρονη θεία της, ερωτηθείσα από τους Αστυνομικούς γιατί προέβαινε σε αυτές τις πράξεις, φέρεται να μην έδωσε καμιά απάντηση.

Ο αδελφός της γυναίκας και θείος της μικρής, έχοντας δει το βίντεο στο κινητό της αδελφής του, λέει για τα όσα σοκαριστικά ακούγονται: "Ναι το έχω ακούσει το βίντεο, το έχω δει. Αυτό που της έλεγε είναι, να πει αυτά τα λογάκια, να βγάλει τα ρούχα της... Κυρίως της έλεγε να κάνει κάποιες κινήσεις επάνω στο σώμα της".

Στην ερώτηση αν αυτά που ακούγονται είναι περίεργα ο ίδιος ανέφερε πως παραπέμπουν σε πορνογραφικό υλικό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ