ΕΛΛΑΔΑ

Επιστροφή μετ' εμποδίων: Ουρές χιλιομέτρων στο παραλιακό Πήλιο λόγω τροχαίου

Επιστροφή μετ' εμποδίων: Ουρές χιλιομέτρων στο παραλιακό Πήλιο λόγω τροχαίου
Οι καθυστερήσεις ξεπερνούσαν περίπου στις οκτώ το βράδυ τις δύο ώρες για να διανύσει ένας οδηγός μία απόσταση μικρότερη των πέντε χιλιομέτρων ΙΝΤΙΜΕ/ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Επιστροφή μετ' εμποδίων των εκδρομέων από τα θέρετρα του Πηλίου στον Βόλο εξαιτίας τροχαίου ατυχήματος στο ύψος της Παιδόπολης Αγριάς.

Από το απόγευμα της Κυριακής έχουν σχηματισθεί ουρές ακινητοποιημένων αυτοκινήτων που φτάνουν μέχρι και την Κορώπη, ενώ έχει παραλύσει και όλο το οδικό δίκτυο της Αγριάς σε όλες τις εξόδους προς τον Βόλο.

Το τροχαίο συνέβη λίγο πριν τις 6 το απόγευμα, όταν ο οδηγός αυτοκινήτου που κατευθυνόταν προς τον Βόλο έχασε τον έλεγχο του οχήματος και έπεσε πάνω σε άλλο αυτοκίνητο που εκινείτο στο αντίθετο ρεύμα και είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό του ενός οδηγού που μεταφέρθηκε στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο.

Ο δρόμος έκλεισε έως ότου φθάσει η Τροχαία Βόλου και μεριμνήσει ώστε να ανοίξει τουλάχιστον ένα ρεύμα κυκλοφορίας.

Σημειώνεται ότι δεύτερη οδός διεξόδου δεν υπάρχει προς το παραλιακό Πήλιο, πέραν του στενού δρόμου Βόλου-Καλών Νερών -Νεοχωρίου. Οι καθυστερήσεις ξεπερνούσαν περίπου στις οκτώ το βράδυ τις δύο ώρες για να διανύσει ένας οδηγός μία απόσταση μικρότερη των πέντε χιλιομέτρων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ