Τέλος συναγερμού για τη φωτιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στη Μάνδρα
Ανανεώθηκε:
Λήξη συναγερμού σήμανε για την Πυροσβεστική, καθώς η φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στη Μάνδρα Αττικής τέθηκε υπό έλεγχο.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής και συγκεκριμένα 33 πυροσβέστες με 12 οχήματα, ενώ συνδρομή παρείχαν και υδροφόρες Ο.Τ.Α.
Η φωτιά ξέσπασε σε χώρο ανακύκλωσης στη θέση Τρύπιο Λιθάρι Μάνδρας Αττικής.
Λίγο πριν τις 18:00 το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας εξέδωσε προειδοποιητικό μήνυμα, μέσω του 112, καλώντας τους πολίτες να παραμείνουν σε κλειστούς χώρους για προστασία από τους καπνούς.
«Έχει εκδηλωθεί πυρκαγιά σε χώρο ανακύκλωσης νότια της Μάνδρας Αττικής. Παραμείνετε σε κλειστούς χώρους για προστασία από τους καπνούς» ανέφερε το μήνυμα του 112.

Εκπνέει η προθεσμία για το πρόγραμμα επιταγών βιβλίων από την ΔΥΠΑ
01:00
ΔΥΠΑ - Ποιους προορισμούς καλύπτουν τα voucher του κοινωνικού τουρισμού
00:30
Σε Αιγαίο και Ιόνιο οι ισχυρότερες βροχές κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων
23:59
Κάλπες για πρώτη φορά μετά από 60 χρόνια στο Μογκαντίσου της Σομαλίας για την ανάδειξη τοπικών αρχών
23:52