Πέθανε πρωτοετής δόκιμος του Ναυτικού - Ερευνώνται τα αίτια
Τον θάνατο μιας πρωτοετούς Ναυτικής δοκίμου κατά τη διάρκεια του Θερινού Εκπαιδευτικού Πλου της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, ανακοίνωσε το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού.
Η άτυχη γυναίκα εισήχθη στο νοσοκομείο την Τετάρτη (24/08), ωστόσο η κατάσταση της υγείας της παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση, με αποτέλεσμα να καταλήξει λίγες ώρες αργότερα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Την Τρίτη 23 Αυγούστου 2022 η Πρωτοετής Ναυτική Δόκιμος Κ.Ε. η οποία επέβαινε στο ΠΓΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ, στο πλαίσιο Θερινού Εκπαιδευτικού Πλου της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της Νάπολης Ιταλίας καθόσον παρουσίασε εμπύρετο αγνώστου αιτιολογίας. Πρωινές ώρες της 24ης Αυγούστου η κλινική της εικόνα παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και εισήχθη στη ΜΕΘ όπου κατέληξε πρωινές ώρες της 25ης Αυγούστου.
Τα ακριβή αίτια του θανάτου διερευνώνται.
Το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού εκφράζει τη λύπη του για την απώλεια της Ναυτικού Δοκίμου και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της».
Γουατεμάλα: Τουλάχιστον 15 νεκροί από πτώση λεωφορείου σε φαράγγι (vids)
16:48
Ανασύρθηκαν οι σοροί των τεσσάρων ορειβατών που έχασαν τη ζωή τους στα Βαρδούσια (vids)
16:37
ΟΗΕ: Η κατάπαυση πυρός μπορεί να ανοίξει τον δρόμο για ειρήνη μεταξύ Ταϊλάνδης και Καμπότζης
16:30
Συνελήφθη 36χρονος οδηγός οχήματος στο κέντρο της Αθήνας που είχε στην κατοχή του πιστόλι
16:17