Σφοδρή καταταιγίδα στην Αθήνα: Xείμαρροι οι δρόμοι της Αττικής - Προβλήματα στην Πειραιώς
Ανανεώθηκε:
Για τρίτη συνεχόμενη ημέρα η Αθήνα βρέθηκε την Πέμπτη στο επίκεντρο της κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα.
Οι κεντρικοί δρόμοι της πρωτεύουσας μετατράπηκαν σε ποτάμια, ενώ ισχυρή βροχόπτωση δέχθηκαν πολλές περιοχές της Αττικής, όπως Παλλήνη, Περιστέρι και Νέος Κόσμος.
Εξάλλου, νωρίτερα σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη οδό Πειραιώς λόγω έντονης βροχόπτωσης προχώρησε η Aστυνομία. Ειδικότερα, διακόπηκε η κυκλοφορία και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας από το ύψος της Πέτρου Ράλλη έως το ύψος της οδού Χαμοστέρνας. Η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε λίγο πριν τις 16:00 το απόγευμα της Πέμπτης.
Παράλληλα, το απόγευμα της Πέμπτης παρατηρείται δυσχέρεια στην κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Αθηνών στο ρεύμα προς Κόρινθο, στο ύψος της οδού Κυπρίων Αγωνιστών, που βρίσκεται στην περιοχή του Χαϊδαρίου.
Επίσης δυσχέρεια υπάρχει και στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου, από το Δαφνί έως τον Σκαραμαγκά και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Ενδεικτικά της κακοκαιρίας είνα οι φωτογραφίες και τα βίντεο που ακολουθούν:
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λαγουβάρδος για κακοκαιρία διαρκείας: Σπάνιο φαινόμενο, δεν συμβαίνει συχνά
Κακοκαιρία: Πλημμύρισε camping στη Χαλκιδική
Κακοκαιρία: 50.000 κεραυνοί έως το απόγευμα της Τετάρτης - Πού ξεπέρασε τα 100 χιλιοστά η βροχή
Κένυα: Η Ουάσινγκτον υπέγραψε συμφωνία για την παροχή βοήθειας στον τομέα της υγείας
12:19
Κακοκαιρία Byron: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης - Μέχρι μεσημέρι του Σαββάτου τα έντονα φαινόμενα
12:18
Liveblog - Κακοκαιρία Byron: Πλημμύρησαν σπίτια επιχειρήσεις και δρόμοι – Που κινούνται τα φαινόμενα (pics - vids)
12:12
Ρωσία: Ουκρανική επίθεση προκάλεσε πυρκαγιά στο λιμάνι του Τεμριούκ (vids)
12:11