ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στη Νάξο: Στη νεκροψία της 36χρονης αναζητούνται απαντήσεις για το θάνατό της σε πισίνα

Τραγωδία στη Νάξο: Στη νεκροψία της 36χρονης αναζητούνται απαντήσεις για το θάνατό της σε πισίνα
Για άγνωστους, μέχρι στιγμής, λόγους η γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της εν παρουσία του 2χρονου παιδιού της Intime

Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου (27/08) όταν 36χρονη μητέρα πνίγηκε στη Νάξο μπροστά στα μάτια του μικρού της παιδιού.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα διασκέδαζε με το ανήλικο παιδί της σε πισίνα παραλιακής επιχείρησης, στην περιοχή της Πλάκας.

Για άγνωστους, μέχρι στιγμής, λόγους η γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της εν παρουσία του 2χρονου παιδιού της. Στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Η νεκροψία - νεκροτομή που θα γίνει από τους ιατροδικαστές στην Αθήνα, είναι αυτή που θα «ρίξει» φως στα αίτια του θανάτου της άτυχης μητέρας.

Το γεγονός ότι τα νερά της πισίνας είναι ρηχά κάνει τις Αρχές να ερευνούν το ιατρικό ιστορικό της γυναίκας για να εξετάσουν εάν ο θάνατος μπορεί να προήλθε από κάποιο πρόβλημα υγείας. Ακόμα, ωστόσο δεν έχει αποκλειστεί και η εκδοχή του πνιγμού.

Σύμφωνα με το MEGA, οι πρώτες πληροφορίες θέλουν την γυναίκα να έχει υποστεί ανακοπή καρδιάς.

Δύο συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ.

Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία, ύστερα από τον αιφνίδιο θάνατο 36χρονης μέσα σε πισίνα καταστήματος στην περιοχή της Πλάκας στη Νάξο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον υπεύθυνο του καταστήματος και τον υπεύθυνο του συγκροτήματος κατοικιών μέσα στο οποίο βρίσκεται το κατάστημα. Πρόκειται, όπως λένε αστυνομικές πηγές, για τη διαδικασία που προβλέπει ο νόμος σε αυτές τις περιπτώσεις.

Οι αστυνομικοί παρέλαβαν το παιδί της 36χρονης, το οποίο βρίσκεται στην αγκαλιά συγγενικών του προσώπων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ