ΕΛΛΑΔΑ

Γυναικοκτονία στην Κυψέλη: Οι προσωπικές διαφορές και το χρονικό του εγκλήματος

Γυναικοκτονία στην Κυψέλη: Οι προσωπικές διαφορές και το χρονικό του εγκλήματος
Η γυναίκα βρέθηκε μαχαιρωμένη την Κυριακή στις 15:00 στην οδό Τενέδου ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / INTIME - Φωτογραφία αρχείου

Τις προσωπικές διαφορές που υπήρχαν ανάμεσα στην δολοφονημένη 36χρονη γυναίκα από το Μπαγκλαντές, το σύζυγό της και το δράστη του εγκλήματος ψάχνουν να ανακαλύψουν οι Αρχές, μετά από το χθεσινό αιματηρό περιστατικό στην Κυψέλη.

Η γυναίκα βρέθηκε μαχαιρωμένη την Κυριακή στις 15:00 στην οδό Τενέδου και άφησε την τελευταία της πνοή λίγες ώρες αφότου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Οι Αρχές διαπίστωσαν ότι ο δράστης της είχε καταφέρει απανωτά χτυπήματα με μαχαίρι, και ερευνώντας στην περιοχή, οι αστυνομικοί εντόπισαν το όπλο του εγκλήματος.

Ο σύζυγος της 36χρονης έδωσε στους αστυνομικούς τα χαρακτηριστικά του δράστη, ο οποίος λίγη ώρα νωρίτερα ήταν στο σπίτι του ζευγαριού από το Μπαγκλαντές.

Μετά από αναζητήσεις στην περιοχή, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον άνδρα, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι εδώ και δύο χρόνια το θύμα του υποσχόταν ότι θα εγκαταλείψει τον άνδρα της για να ζήσει μαζί του.

Μάλιστα, όπως υποστήριξε, το τελευταίο διάστημα, του ζητούσε ως αντάλλαγμα για αυτό χρήματα, αρπάζοντάς του 20.000 ευρώ.

Την ημέρα της δολοφονίας, η ίδια μαζί με τον άνδρα της κάλεσαν τον Μπαγκλαντεσιανό δράστη στο σπίτι τους για να του ανακοινώσει ότι τελικά δεν θα εγκαταλείψει τον σύζυγό της για να τον ακολουθήσει.

Ο δράστης, αποφασισμένος να πάρει εκδίκηση για τα χρήματα που είχε χάσει τα δύο τελευταία χρόνια, άρχισε να τη μαχαιρώνει όταν βγήκαν από το σπίτι και συνεχίστηκε ο διαπληκτισμός.

Σε βάρος του δράστη σχηματίζεται δικογραφία και αργότερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ