ΕΛΛΑΔΑ

Κατερίνη: Επεισόδια σε συναυλία του Snik - Επτά τραυματίες, συμμετείχε στο ξύλο και ο τράπερ

Κατερίνη: Επεισόδια σε συναυλία του Snik - Επτά τραυματίες, συμμετείχε στο ξύλο και ο τράπερ
Οι επτά τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο χωρίς σοβαρά τραύματα ενώ δύο κοπέλες παρέμειναν σε νοσηλεία για προληπτικούς λόγους ΙΝΤΙΜΕ/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (Φωτογραφία αρχείου)

Η τραπ σκηνή απασχολεί για ακόμη μια φορά τη δημοσιότητα. Μετά τα επεισόδια στα Mad Awards, ένας εκ των πρωταγωνιστών, ο καλλιτέχνης Snik ήρθε στα χέρια, σε κέντρο στην Κατερίνη, με μια παρέα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν επτά άτομα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, την ώρα που ο τράπερ βρισκόταν στην σκηνή, ερμηνεύοντας τα τραγούδια του, κατέβηκε και ενεπλάκη σε καυγά με κάποια άτομα.

Το κέντρο όπου γινόταν το live μετατράπηκε σε ρινγκ με τον έναν να πετά στον άλλο τραπέζια, καρέκλες, μπουκάλια, ενώ έπεφταν μπουνιές και κλωτσιές, με τον κόσμο να φωνάζει και να τρέχει προς την έξοδο.

Οι επτά τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο χωρίς σοβαρά τραύματα ενώ δύο κοπέλες παρέμειναν σε νοσηλεία για προληπτικούς λόγους.

Αφού τα βίντεο από το περιστατικό κατέκλυσαν τα social media, ο καλλιτέχνης με στόρι του στο Instagram ανέφερε «ήταν λογικό να μη μείνουμε με σταυρωμένα χέρια», λέγοντας ότι όσο ο ίδιος τραγουδούσε, μία παρέα τον προκάλεσε πετώντας μπουκάλια.


Παράλληλα, ζήτησε συγγνώμη για το περιστατικό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ