ΕΛΛΑΔΑ

Σφοδρή κακοκαιρία στη Θεσσαλονίκη: Ορμητικά νερά παρέσυραν διανομέα

Σφοδρή κακοκαιρία στη Θεσσαλονίκη: Ορμητικά νερά παρέσυραν διανομέα
Πολλοί δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια και οδηγοί ήρθαν αντιμέτωποι με σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων INTIME

Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε η σφοδρή κακοκαιρία που «σάρωσε» τη Θεσσαλονίκη νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής.

Μέσα σε λίγα λεπτά η οδός Τσιμισκή άρχισε να πλημμυρίζει, με αποτέλεσμα τα φρεάτια να μην προλαβαίνουν να απορροφήσουν τη μεγάλη ποσότητα νερού.

Λόγω της καταιγίδας, πολλοί δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια και οδηγοί ήρθαν αντιμέτωποι με σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Όπως μετέδωσε το thestival.gr λίγο μετά τις 13:00, κεραυνός έπεσε σε σκεπή μονοκατοικίας, στην περιοχή της Νέας Μηχανιώνας. Αμέσως ξέσπασε φωτιά και έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Στο σημείο έφτασαν για κατάσβεση οχτώ πυροσβέστες με τρία οχήματα.

Ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν πολίτες, ενώ προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές στην οικεία.

Σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, έπεσαν τρία δέντρα στην ανατολική πλευρά της πόλης. Κλιμάκια της Πυροσβεστικής και του δήμου έφτασαν στα σημεία, για να κόψουν και να απομακρύνουν τα δέντρα.

Στην Άνω Πόλη ενός διανομέας κινδύνευσε, όταν στην προσπάθειά του να κρατηθεί πάνω στο μηχανάκι του, έχασε τον έλεγχο και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά της βροχής.

Ποτάμια έγιναν οι δρόμοι και στις Συκιές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ