ΕΛΛΑΔΑ

Σεσημασμένος για ναρκωτικά το θύμα των Πετραλώνων: Έρευνες για αντίποινα από την πλατεία Βάθη

Σεσημασμένος για ναρκωτικά το θύμα των Πετραλώνων: Έρευνες για αντίποινα από την πλατεία Βάθη

Σπιθαμή προς σπιθαμή ερευνούν οι αστυνομικές αρχές τις λεπτομέρειες και τα στοιχεία γύρω από την άγρια δολοφονία ενός άνδρα, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στην οδό Αλκμήνης 107, στα Πετράλωνα. Οι δράστες τον πυροβόλησαν καταμεσής του δρόμου και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Το θύμα δέχτηκε αρκετούς πυροβολισμούς, καθώς στον τόπο του εγκλήματος εντοπίστηκαν συνολικά 15 κάλυκες.

Σε βίντεο - ντοκουμέντο που εξασφάλισε το CNN Greece, φαίνεται η στιγμή που οι αστυνομικοί έχουν φτάσει στον τόπο του εγκλήματος, με το θύμα να βρίσκεται αιμόφυρτο στη μέση του δρόμου.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., το θύμα των Πετραλώνων είναι Τούρκος υπήκοος κουρδικής καταγωγής. Έχει συλληφθεί με τρία διαφορετικά στοιχεία ταυτότητας με ηλικίες από 20 έως 30 χρόνων. Μάλιστα, έχει απασχολησει το 2022 για υπόθεση ναρκωτικών διακίνηση ποσότητας ηρωίνης.

Από τις 14 σφαίρες οι πέντε τον έχουν πλήξει σε κεφάλι και στήθος. Η δολοφονία φαίνεται να σχετίζεται με την διπλή απόπειρα ανθρωποκτονίας των δύο Κούρδων στην πλατεία Βάθης και να είναι ίσως και αντίποινα για αυτή.

Οι αστυνμοικοί δεν αποκλείουν το θύμα των Πετραλώνων να ήταν ο δράστης ή εντολέας αυτών στη Βάθης. Δεν εντοπίστηκαν κλειδιά πάνω του, ούτε αυτοκίνητο. Μόνο ένα κινητό, ένας φορτιστής και 5.000 ευρώ.

Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε πως αμέσως μετά τους πυροβολισμούς είδε δύο άτομα να τρέχουν μακριά από το σημείο του εγκλήματος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ