ΕΛΛΑΔΑ

Πετράλωνα: Ταυτοποιήθηκε το θύμα - Ήταν ο δράστης της επίθεσης στην πλατεία Βάθη

Πετράλωνα: Ταυτοποιήθηκε το θύμα - Ήταν ο δράστης της επίθεσης στην πλατεία Βάθη
Από τις 14 σφαίρες οι πέντε τον έχουν πλήξει σε κεφάλι και στήθος

Στην ταυτοποίηση του θύματος της μαφιόζικης επίθεσης που σημειώθηκε στα Πετράλωνα προχώρησαν οι Αρχές. Όπως προκύπτει, το θύμα ήταν ο δράστης της απόπειρας ανθρωποκτονίας των δύο Κούρδων στην πλατεία Βάθη.

Το θύμα της μαφιόζικης εκτέλεσης στα Πετράλωνα αναγνωρίστηκε από έναν από τους δύο τραυματίες της επίθεσης στην πλατεία Βάθη.

Ο τραυματίας στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς δήλωσε ότι δεν γνώριζε το θύμα, ούτε είχε ιδέα για τις παράνομες δραστηριότητές του.

Ο ίδιος κατέθεσε ότι τραυματίστηκε, όταν βλέποντας τους δύο άνδρες να διαπληκτίζονται, επιχείρησε να παρέμβει για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Το θύμα της μαφιόζικης εκτέλεσης στα Πετράλωνα δέχτηκε αρκετούς πυροβολισμούς, καθώς στον τόπο του εγκλήματος εντοπίστηκαν συνολικά 15 κάλυκες.

Σε βίντεο - ντοκουμέντο που εξασφάλισε το CNN Greece, φαίνεται η στιγμή που οι αστυνομικοί έχουν φτάσει στον τόπο του εγκλήματος, με το θύμα να βρίσκεται αιμόφυρτο στη μέση του δρόμου.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., το θύμα των Πετραλώνων είναι Τούρκος υπήκοος κουρδικής καταγωγής. Έχει συλληφθεί με τρία διαφορετικά στοιχεία ταυτότητας με ηλικίες από 20 έως 30 χρόνων. Μάλιστα, έχει απασχολήσει το 2022 για υπόθεση ναρκωτικών διακίνηση ποσότητας ηρωίνης.

Από τις 14 σφαίρες οι πέντε τον έχουν πλήξει σε κεφάλι και στήθος. Δεν εντοπίστηκαν κλειδιά πάνω του, ούτε αυτοκίνητο. Μόνο ένα κινητό, ένας φορτιστής και 5.000 ευρώ.

Δεδομένης της επιβεβαίωσης της ταυτότητας του θύματος, η μαφιόζικη επίθεση στα Πετράλωνα σχετίζεται άμεσα με την διπλή απόπειρα ανθρωποκτονίας των δύο Κούρδων στην πλατεία Βάθη και θεωρείται ως αντίποινα για αυτή.

Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε πως αμέσως μετά τους πυροβολισμούς είδε δύο άτομα να τρέχουν μακριά από το σημείο του εγκλήματος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ