Πρέβεζα: Δύο συλλήψεις μετά την έκρηξη με δύο νεκρούς σε εκτροφείο ψαριών
Ανανεώθηκε:
Συνελήφθησαν οι υπεύθυνοι της επιχείρησης στο Καναλλάκι Πρέβεζας, καθώς και του εξωτερικού συνεργείου που πραγματοποιούσε εργασίες οξυγονοκόλλησης, έπειτα από την έκρηξη που σημειώθηκε και κόστισε τη ζωή σε δύο εργαζόμενους, ενώ ένας ακόμη τραυματίστηκε σοβαρά.
Οι δύο εργαζόμενοι που έχασαν τη ζωή τους είναι ένας 41χρονος από το Μύτικα της Πρέβεζας και ένας 49χρονος αλβανικής καταγωγής.
Η έκρηξη σημειώθηκε στις 15.30 την Κυριακή σε μονάδα εκτροφής πέστροφας.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η έκρηξη σημειώθηκε τη στιγμή που οι δύο άτυχοι εργαζόμενοι έκαναν οξυγονοκόλληση χρησιμοποιώντας φιάλες προπανίου.
Ο 40χρονος εργαζόμενος που τραυματίστηκε μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Καναλακίου και αναμένεται να γίνει η διακομιδή του σε νοσοκομείο των Ιωαννίνων.
Υπόθεση Novartis: Φυλάκιση 28 και 25 μήνες στους δύο πρώην προστατευόμενους μάρτυρες - «Όχι» σε ελαφρυντικά
13:44
Bank of America: Έτος καμπής για τις επενδύσεις υποδομών - Οι κορυφαίες επιλογές
13:43
Άνοιξε το βιβλίο προσφορών για το 10ετές ομόλογο - Προσφορές ρεκόρ στα 51 δισ. ευρώ
13:42
Αμερικανός βουλευτής προτείνει να γίνει η Γροιλανδία η 51η αμερικανική πολιτεία
13:32