Οριοθετήθηκε η φωτιά στην Αχαΐα - Υπό μερικό έλεγχο και η πυρκαγιά στη Μεσσηνία
Ανανεώθηκε:
Σε ύφεση βρίσκονται τα δύο πύρινα μέτωπα που εκδηλώθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας στην περιοχή Βελιτσές Αχαΐας και στο Αλιμάκι Μεσσηνίας.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η φωτιά στην Αχαΐα οριοθετήθηκε, ωστόσο, στο σημείο εξακολουθούν να επιχειρούν 68 πυροσβέστες με τρεις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 23 οχήματα, προκειμένου να θέσουν υπό πλήρη έλεγχο την φωτιά και να αντιμετωπίσουν άμεσα ενδεχόμενες αναζωπυρώσεις.
Από αέρος επιχείρησαν 4 Α/Φ και 3 Ε/Π, ενώ συνδρομή παρείχαν από εθελοντές πυροσβέστες και υδροφόρες ΟΤΑ.
Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε και η φωτιά στο Αλιμάκι Μεσσηνίας. Στο σημείο παραμένουν και επιχειρούν 22 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 7 οχήματα και 2 Α/Φ.
Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το τελευταίο 24ωρο εκδηλώθηκαν συνολικά 29 δασικές πυρκαγιές.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Φωτιές σε Αχαΐα και Μεσσηνία: Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις στα δύο μέτωπα
Χανιά: Στον ανακριτή σήμερα οι συλληφθέντες που κατηγορούνται για ομαδικό βιασμό 17χρονης
09:14
Όσκαρ 2026: Σφοδρές αντιδράσεις στα social media για την τελετή – «Η πιο βαρετή που έχουμε δει»
09:05
Τουλάχιστον 100 ουκρανικά drones αναχαιτίστηκαν πάνω από τη Μόσχα - Στις φλόγες αποθήκη πετρελαίου
08:56
Ακυρώνεται η προγραμματισμένη πτήση επαναπατρισμού Ελλήνων από Ντουμπάι (vid)
08:51