Σέρρες: Έκλεβαν καλώδια και πηνία από μετασχηματιστές του ΔΕΔΔΗΕ
Ανανεώθηκε:
Σε περισσότερα από 75.000 ευρώ υπολογίζεται η ζημιά από τη δράση σπείρας που ειδικευόταν σε κλοπές από μετασχηματιστές ρεύματος του ΔΕΔΔΗΕ, σε αγροτικές περιοχές των Σερρών.
Από την αστυνομία ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή τεσσάρων ατόμων, τα οποία κατηγορούνται ότι από τις αρχές του έτους έως τον Αύγουστο διέπραξαν συνολικά 22 «χτυπήματα», αφαιρώντας από τους μετασχηματιστές πηνία και καλώδια.
«Η εγκληματική τους δράση είχε ως αποτέλεσμα να διακόπτεται η παροχή ρεύματος στα κοινοτικά αντλιοστάσια, με συνέπεια να εμποδίζεται η άρδευση αγροτεμαχίων και η ύδρευση των οικισμών» αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
Αστυνομικοί κατάσχεσαν ένα αυτοκίνητο, το οποίο φαίνεται να χρησιμοποιούσε η σπείρα για τη μεταφορά των κλοπιμαίων, όπως επίσης πλήθος μεταλλικών τμημάτων από μετασχηματιστές.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θεσσαλονίκη: Άνω των 60.000 ευρώ η λεία των δραστών από τη διάρρηξη ΑΤΜ
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 24χρονος για κλοπή ηλεκτρολογικού υλικού από επιχειρήσεις
Εναερίτης έχασε τη ζωή του στη ΒΙΠΕ Δράμας
16:02
Το Ηνωμένο Βασίλειο έστειλε αξιωματικό των Ενόπλων Δυνάμεων στη Γροιλανδία
15:58
Ο διάλογος και η διπλωματία είναι «ο σωστός δρόμος» δηλώνει ο πρωθυπουπουργός της Γροιλανδίας
15:52
Blackpink: Επιστρέφουν με το νέο μίνι άλμπουμ «Deadline»
15:51