Τραγωδία στην Κρήτη: Κατέληξε 4χρονη που επέβαινε σε βάρκα με μετανάστες
Ανανεώθηκε:
Κατέληξε το 4χρονο κορίτσι που σύμφωνα με πληροφορίες επέβαινε σε πλοιάριο με μετανάστες το οποίο εξέπεμψε σήμα κινδύνου νότια της Κρήτης.
Το παιδί μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων με ελικόπτερο το απόγευμα της Τρίτης, όμως παρά τις προσπάθειες των γιατρών να το επαναφέρουν, έχασε τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.
Η επιχείρηση σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα zarpanews.gr στήθηκε σε ελάχιστο χρόνο μετά την διαβίβαση του σχετικού σήματος όμως παρά τις προσπάθειες των γιατρών, το παιδί, μετά από μέρες ασιτίας και εξάντλησης δεν κατάφερε.
Μαζί με το παιδί, στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε για την παροχή πρώτων βοηθειών και η μητέρα του.
SPONSORED
ΧΡΗΜΑ
Αντίστροφη μέτρηση για το επίδομα παιδιού - Τα λάθη που «καίνε» τους δικαιούχους
07:41
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Αίγυπτος: Το γκρέμισμα ενός από τα τελευταία κάστρα της Pepsi από την Coca-Cola περνάει μέσω Ελλάδας
07:32
ΚΟΣΜΟΣ
Εκατέρωθεν πυρά ΗΠΑ και Ιράν στα Στενά του Ορμούζ: «Έπαιξαν μαζί μας» λέει ο Τραμπ - Διαβεβαίωση για την εκεχειρία
07:23
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συνταγματική Αναθεώρηση: Τι προτείνει το ΠΑΣΟΚ για άρθρο 86, δικαιοσύνη, ιδιωτικά πανεπιστήμια
07:14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ