ΕΛΛΑΔΑ

Καβάλα: Χαστούκισε εργαζόμενη σε καφετέρια γιατί άργησε ο καφές του

Καβάλα: Χαστούκισε εργαζόμενη σε καφετέρια γιατί άργησε ο καφές του
Στο άγριο σκηνικό που έχει καταγραφεί από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που υπάρχει στην καφετέρια με τον εξαγριωμένο 45χρονο να φτάνει στο σημείο να χαστουκίζει τη γυναίκα

Θύμα ξυλοδαρμού από έναν 45χρονο στην Καβάλα έπεσε μια ιδιοκτήτρια και εργαζόμενη σε καφέ της πόλης επειδή άργησε, όπως υποστήριξε ο 45χρονος, να τους σερβίρει τον καφέ.

Στο άγριο σκηνικό που έχει καταγραφεί από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που υπάρχει στην καφετέρια με τον εξαγριωμένο 45χρονο να φτάνει στο σημείο να χαστουκίζει τη γυναίκα.

Τι συνέβη

Όπως περιγράφει σε ανάρτηση του στη σελίδα του στο Facebook ο γιος της ιδιοκτήτριας του καφέ Κλεισθένης Τζάκης όλα συνέβησαν το πρωί του Σαββάτου:

«Ένας τέτοιος ‘άντρας’ λοιπόν έκανε την εμφάνιση του το Σάββατο το πρωί 3/9/2022 στην πόλη μας! Ένας πρώην επαγγελματίας στο λιανεμπόριο, που είχε μαζί με τη γυναίκα του ένα κεντρικό περίπτερο στην πόλη, και τα τελευταία χρόνια δουλεύει ως οδηγός ταξί.

Ο λόγος για τον Ν. Π. 45 ετών, οδηγό ταξί στην Καβάλα, όπου ήρθε στη δικιά μου τη δουλειά ενώ ΔΕΝ ήταν πελάτης, να πάρει τα κομμάτια του μεγάλου του γιου Ι. Π. και της γυναίκας του Ε. Φ. που μας έβριζαν, μας διαφήμιζαν και μας απειλούσαν μέσα στο ίδιο μας το μαγαζί επειδή άργησε ο καφές του… κανακάρη τους 10 ολόκληρα λεπτά!».

Ο ίδιος, μιλώντας στο Mega, είπε ότι ο γιος του 45χρονου είχε παραγγείλει τηλεφωνικά καφέ, και μετά από 10 λεπτά εμφανίστηκε στην καφετέρια ζητώντας τα… ρέστα γιατί άργησε ο καφές του, όπως είπε.

Εκεί, λογομάχησε με την ιδιοκτήτρια, πήγε πίσω στους γονείς του και μετά εμφανίστηκε ο πατέρας του ο οποίος χαστούκισε την ιδιοκτήτρια της καφετέριας.

«Είπε ότι εμείς τον βρίσαμε. Ήρθαν μετά στο μαγαζί, μας έβρισαν, μας απείλησαν. Όταν η μητέρα μου ζήτησε τον λόγο, τη χαστούκισε».

Η ίδια είπε:

«Ήρθε (σ.σ. ο γιος του 45χρονου) να μου ζητήσει τον λόγο γιατί άργησε ο καφές του από την ώρα που τον παρήγγειλε. Του είπα ότι ‘πρώτα θα σερβίρω τον κόσμο που κάθεται εδώ και μετά εσένα’ (…) Πήγε στους γονείς του, πώς το μετέφερε δεν ξέρω, με πρόσβαλλαν αυτοί και μου έριξε δύο μπουνιές».

Δείτε το βίντεο του Mega:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ