ΕΛΛΑΔΑ

Άκης Τσοχατζόπουλος: Η συγγνώμη στο γιο και τη σύζυγό του λίγες ημέρες πριν πεθάνει

Άκης Τσοχατζόπουλος: Η συγγνώμη στο γιο και τη σύζυγό του λίγες ημέρες πριν πεθάνει
O Ακης Τζοχατζόπουλος λίγο πριν πεθάνει αισθάνθηκε την ανάγκη να απευθύνει ένα συγγνώμη στο γιο και τη σύζυγό του INTIME

Συγγνώμη στον γιο του Άκη και στη σύζυγό του Βίκυ θέλησε να πει ο Άκης Τσοχατζόπουλος, λίγες ημέρες πριν από τον θάνατό του.

«Άκη μου είναι Δευτέρα πρωί πρωί και αισθάνομαι την ανάγκη να σου ζητήσω συγγνώμη για όποια στεναχώρια σου δημιούργησα σε εσένα και την μητέρα σου. Θα τα παλέψουμε μαζί όλα. Είσαι πάντα στην αγάπη μου», αναφέρει ο Άκης Τσοχατζόπουλος απευθυνόμενος στον γιο του σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του, που έφερε στο φως η εκπομπή το «Το Πρωινό» ANT1.

Όπως εξήγησε ο δικηγόρος της Βίκυς Τσοχατζοπούλου, Νίκος Αλεξανδρής, ο Άκης Τσοχατζόπουλος είχε μια δυσκολία στο να γράφει και συνήθιζε να καταγράφει τις σκέψεις του.

Σύμφωνα με τον κ. Αλεξανδρή ο Άκης Τσοχατζόπουλος αισθάνθηκε την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη, καθώς η οικογένεια υπέστη bullying.

Σχετικά με την διαθήκη ο κ. Αλεξανδρής είπε ότι το σημαντικό στοιχείο είναι ότι συνοδεύεται και από κάποιες επιστολές αλλά και βίντεο, σε περίπτωση που αμφισβητηθεί η διαθήκη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ