ΕΛΛΑΔΑ

ΔΕΘ: Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στη Θεσσαλονίκη εν όψει κινητοποιήσεων και εγκαινίων

ΔΕΘ: Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στη Θεσσαλονίκη εν όψει κινητοποιήσεων και εγκαινίων
Λόγω της αυξημένης κίνησης στους κεντρικούς δρόμους βρίσκονται ετροχονόμοι που ρυθμίζουν την κυκλοφορία των οχημάτων ΙΝΤΙΜΕ

Δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας στη Θεσσαλονίκη ενόψει των αυριανών εγκαινίων της 86ης Διεθνούς Έκθεσης.

Από το πρωί της Παρασκευής η παρουσία της αστυνομίας είναι κάτι παραπάνω από εμφανής, με δυνάμεις από όλα τα σώματα να βρίσκονται επί ποδός.

Από το μεσημέρι ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. σαρώνει σημεία, όπως τα πανεπιστήμια και τον χώρο της Διεθνούς Έκθεσης.

Ομάδες ΔΙΑΣ και ΟΠΚΕ πραγματοποιούν περιπολίες σε κεντρικούς δρόμους, ενώ διμοιρίες των ΜΑΤ έχουν αναπτυχθεί σε νευραλγικά σημεία.

Διμοιρίες βρίσκονται και εντός του ΑΠΘ τόσο από την πλευρά του Βιολογικού όσο και της Πρυτανείας.

Όπως είχε γράψει η Voria.gr από την προηγούμενη εβδομάδα, περίπου 3.000 με 3.500 αστυνομικοί από τη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα και άλλες περιοχές της βόρειας και κεντρικής Ελλάδας θα βρεθούν στην πόλη για την τήρηση των μέτρων ασφαλείας κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της ΔΕΘ.

Παράλληλα και λόγω της αυξημένης κίνησης στους κεντρικούς δρόμους βρίσκονται τροχονόμοι που ρυθμίζουν την κυκλοφορία των οχημάτων.

Σημειώνεται πως από σήμερα ξεκινούν τα μέτρα και οι απαγορεύσεις κίνησης, στάσης και στάθμευσης στο κέντρο, ενόψει των κινητοποιήσεων που θα κορυφωθούν αύριο το απόγευμα με τις συγκεντρώσεις και τις πορείες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ