ΕΛΛΑΔΑ

ΔΕΘ 2022: Βόλτα στην πλατεία Αριστοτέλους έκανε ο Μητσοτάκης - Θερμή υποδοχή από φίλους της ΝΔ

ΔΕΘ 2022: Βόλτα στην πλατεία Αριστοτέλους έκανε ο Μητσοτάκης - Θερμή υποδοχή από φίλους της ΝΔ
Στην πλατεία Αριστοτέλους ο Κυριάκος Μητσοτάκης φωτογραφήθηκε με πολίτες ΑΠΕ/ΜΠΕ

Εκατοντάδες μέλη και υποστηρικτές της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκαν στην πλατεία Αριστοτέλους για να υποδεχτούν τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο περίπτερο του κόμματος.

Το συγκεκριμένο περίπτερο στήθηκε στην πλατεία εν όψει της 86ης ΔΕΘ για να ενημερώνει τους περαστικούς για το κυβερνητικό έργο.

Ο πρωθυπουργός συνομίλησε με φίλους του κόμματος και βγήκε φωτογραφία με όσους του το ζήτησαν.

Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ

Συνοδευόμενος από τον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλο Μαρινάκη, ο κ. Μητσοτάκης έφτασε αρχικά στο καφέ Ολύμπιον όπου έκανε χειραψίες με τους παρευρισκόμενους.

Στη συνέχεια κατευθύνθηκε στην πλατεία Αριστοτέλους, όπου βρίσκεται το περίπτερο της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο στήθηκε για τις μέρες της 86ης ΔΕΘ.

Εκεί ήταν συγκεντρωμένοι αρκετοί νεολαίοι, στελέχη, βουλευτές και υπουργοί.

Οι υπεύθυνοι του περιπτέρου τον ενημέρωσαν για τη λειτουργία του που άρχισε σήμερα και του είπαν ότι οι πολίτες που επισκέπτονται μπορούν να παίρνουν ενημερωτικό φυλλάδιο ή επιτόπου να πληροφορούνται για το πρόγραμμα και τις δράσεις της Κυβέρνησης.

Ένα δεύτερο περίπτερο της Ν.Δ λειτουργεί στον πεζόδρομο της Καλαμαριάς.

Ο πρωθυπουργός συνομίλησε μαζί τους όπως και με πολίτες που ήταν στην πλατεία εκείνη την ώρα και ανταποκρίθηκε σε όσους του ζήτησαν να φωτογραφηθούν μαζί του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ