ΕΛΛΑΔΑ

Γυναικοκτονία στη Λάρισα: Άφαντος παραμένει ο δράστης - Αναζητείται και στο εξωτερικό

Γυναικοκτονία στη Λάρισα: Άφαντος παραμένει ο δράστης - Αναζητείται και στο εξωτερικό
Είναι πολύ πιθανό να έχει διαφύγει από τη χώρα ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της άτυχης στη Λάρισα INTIME/ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (Φωτογραφία αρχείου)

Άφαντος παραμένει ο φερόμενος ως δράστης της νέας γυναικοκτονίας που έχει συγκλονίσει τη Λάρισα, με το ανθρωποκυνηγητό να συνεχίζεται για τον εντοπισμό του 27χρονου από το Πακιστάν.

Πολύ πιθανό θεωρείται το σενάριο να έχει καταφέρει να φύγει από τη χώρα, με διεθνές σήμα εντοπισμού να έχει σταλεί, σύμφωνα με πληροφορίες, στη Βόρεια Μακεδονία καθώς και άλλες χώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, ο φερόμενος ως δράστης επιχείρησε και λίγες ημέρες πριν αποκαλυφθεί το έγκλημα, μαζί με άλλα άτομα να δραπετεύσει προς Βόρεια Μακεδονία από την Ειδομένη, ωστόσο, δεν τα κατάφερε, με τις Αρχές να τον προσάγουν και έπειτα να τον αφήνουν ελεύθερο.

Και αυτό γιατί δεν είχε βρεθεί ακόμα δολοφονημένη η 35χρονη συντροφός του.

Μάλιστα, φαίνεται πως ο αλλοδαπός ήταν γνώριμος των Αρχών καθώς είχε συλληφθεί στην Αθήνα για υπόθεση ναρκωτικών και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Είναι υποχρεωμένος να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα, ενώ του είχε απαγορευθεί η έξοδος από τη χώρα.

Το πτώμα της άτυχης 35χρονης βρέθηκε πάνω σε ένα στρώμα μέσα στο δωμάτιο των ελάχιστων τετραγωνικών μέτρων, σε υπόγειο πολυκατοικίας στην οδό Παπαναστασίου όπου διέμενε.

Λόγω δυσοσμίας, οι γείτονές της ειδοποίησαν την αστυνομία η οποία έφτασε εγκαίρως στο σημείο και βρήκε την 35χρονη νεκρή στο κρεβάτι, τυλιγμένη με ένα πάπλωμα.

Σ'υμφωνα με το larissanet.gr στο σημείο έφτασε πρώτα η ιδιοκτήτρια καταστήματος που βρίσκεται κοντά για να ελέγξει την πηγή της δυσοσμίας. Μόλις μπήκε στο υπόγειο αντίκρισε τη γυναίκα τυλιγμένη σε μια κουβέρτα και τότε ειδοποίησε την αστυνομία.

Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικές δυνάμεις όπου σύμφωνα και με τα πρώτα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης η γυναίκα φέρεται να έχει τραύμα στο κεφάλι.

Τι έδειξε η νεκροτομή

Για τα στοιχεία που προέκυψαν από την νεκροψία – νεκροτομή μίλησε ο ιατροδικαστής Χρήστος Κραββαρίτης.

Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι η σορός ήταν σε προχωρημένη σήψη, ενώ ο θάνατος της 35χρονης υπολογίζεται ότι έγινε πριν από μία εβδομάδα.

Παράλληλα, η άτυχη γυναίκα έφερε συντριπτικό κάταγμα κεφαλής, το οποίο προκλήθηκε από αμβλύ όργανο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ