ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Επιτέθηκε στη σύντροφό του με καυστικό υγρό

Κρήτη: Επιτέθηκε στη σύντροφό του με καυστικό υγρό
Σε βάρος του 44χρονου σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ αφέθηκε ελεύθερος με εντολή του εισαγγελέα Ρεθύμνου ΙΝΤΙΜΕ/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (Φωτογραφία αρχείου)

Ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας καταγράφηκε στην Κρήτη, με θύμα μία γυναίκα ηλικίας 40 ετών, η οποία τραυματίστηκε από καυστικό υγρό που της έριξε ο σύντροφός της. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24.gr, η αστυνομία κλήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (9/9), από τους γείτονες που άκουσαν δυνατές φωνές σε εξοχική κατοικία στο Ρέθυμνο όπου διέμενε ένα ζευγάρι από την Αυστρία.

Όπως διαπιστώθηκε ο 44χρονος άνδρας είχε τραυματίσει την σύντροφό του με την χρήση άγνωστου καυστικού υγρού. Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 44χρονου άνδρα.

Η γυναίκα είχε εμφανή εγκαύματα σε διάφορα σημεία του σώματός της, ωστόσο η ίδια επειδή βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, χρειάστηκαν ώρες μέχρι να συνέλθει και να καταθέσει στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 40χρονη ανέφερε στους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. πως δεν επιθυμεί τη δίωξη του συντρόφου της, αφού όπως δήλωσε η ίδια «τον ώθησε στην απόφαση να της ρίξει καυστικό υγρό».

Σε βάρος του 44χρονου σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ αφέθηκε ελεύθερος με εντολή του εισαγγελέα Ρεθύμνου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ