Λήξη συναγερμού στην Ακρόπολη: Kατέβηκε ο άνδρας που σκαρφάλωσε για να κρεμάσει σημαίες
Ανανεώθηκε:
Έληξε το επεισόδιο στην Ακρόπολη κατά το οποίο άνδρας ανέβηκε στον Ναό του Παρθενώνα και κρέμασε σημαίες διαφόρων χωρών.
Ειδικός διαπραγματευτής της αστυνομίας που έσπευσε στο σημείο, κατάφερε να πείσει τον άνδρα να κατέβει από τη σκαλωσιά όπου βρισκόταν επί 8 ώρες.
Νωρίτερα ο άνδρας κρέμασε σημαίες του Ισραήλ, της Ελλάδας, της Νέας Δημοκρατίας και το αστέρι της Βεργίνας.
PHOTO 1 / 7
Photo 1/7
Πηγή: ΙΝΤΙΜΕ / ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Photo 2/7
Πηγή: ΙΝΤΙΜΕ / ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Photo 3/7
Πηγή: ΙΝΤΙΜΕ / ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Photo 4/7
Πηγή: ΙΝΤΙΜΕ / ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Photo 5/7
Πηγή: ΙΝΤΙΜΕ / ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Photo 6/7
Πηγή: ΙΝΤΙΜΕ / ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Photo 7/7
Πηγή: ΙΝΤΙΜΕ / ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Σύμφωνα με την αρχική ενημέρωση του Γραφείου Τύπου της ΕΛ.ΑΣ φαίνεται εξ όψεως ο άνδρας που βρίσκεται στην κορυφή του ναού να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.
PHOTO 1 / 3
ΚΟΣΜΟΣ
Πορτρέτο της Τζάκι Κένεντι - Ωνάση θα κοσμεί το Οβάλ Γραφείο
23:56
CULTURE
To «Narnia» του Netflix στις αίθουσες το 2027 με την υπογραφή της Γκρέτα Γκέργουιγκ
23:47
ΕΛΛΑΔΑ
Δήμος Αθήνας: Τιμητική διάκριση στον Πατριάρχη Βαρθολομαίο για την «Προστασία της Περιβαλλοντικής Κληρονομιάς» (vid)
23:41
ΧΡΗΜΑ
ΟΠΕΚΑ: Ξεκινούν οι αιτήσεις για τους δικαιούχους του λογαριασμού Αγροτικής Εστίας - Ποια προγράμματα
23:37
ΕΛΛΑΔΑ