Νέα γυναικοκτονία στην Κομοτηνή: Πέθανε η 55χρονη που περιέλουσε ο σύζυγός της με βενζίνη
Πέθανε η 55χρονη γυναίκα στην Κομοτηνή, την οποία περιέλουσε ο σύζυγός της με βενζίνη και της έβαλε φωτιά την περασμένη Πέμπτη το βράδυ.
Η 55χρονη είχε μεταφερθεί από το Νοσοκομείο της Κομοτηνής στο «Παπανικολάου» λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης της, αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε.
Ο 63χρονος συζυγοκτόνος είχε συλληφθεί με την κατηγορία της απόπειρας αυτοκτονίας, ωστόσο σήμερα, μετά το θάνατο της 55χρονης, η κατηγορία θα αλλάξει και ο άνδρας θα βρεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης για να απολογηθεί για ανθρωποκτονία.
Όπως είχε γίνει γνωστό ο ίδιος φέρεται να κάλεσε το ΕΚΑΒ και να ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του.
Ο δράστης επιχείρησε να δικαιολογήσει την πράξη του στους αστυνομικούς, λέγοντας πως προέβη στην φρικιαστική πράξη επειδή η σύζυγός του, του είπε πως έχει βρει άλλον και θέλει να χωρίσουν.
Πότε αλλάζουν οι χρεώσεις στο ρεύμα - Τι προβλέπει η απόφαση της ΡΑΑΕΥ
03:00
Επιστροφή ενοικίου: Πότε θα γίνει η πληρωμή των τελευταίων δικαιούχων
02:00
Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 16 Ιανουαρίου
01:00
Ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις - Ποια τα δικαιώματα των καταναλωτών
00:30