ΕΛΛΑΔΑ

«Γνώριζα τι συμβαίνει στο παιδί» λέει η μητέρα της 20χρονης ΑμεΑ που κατήγγειλε βιασμό από το θείο

«Γνώριζα τι συμβαίνει στο παιδί» λέει η μητέρα της 20χρονης ΑμεΑ που κατήγγειλε βιασμό από το θείο
«Έχω πέσει κι εγώ θύμα βιασμού από τον πατέρα μου» αποκαλύπτει η μητέρα της 20χρονης ΑμεΑ που βιάστηκε από τον θείο της ΑΠΕ - ΜΠΕ (Φωτογραφία αρχείου)

Σοκάρουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την καταγγελία βιασμού μίας 20χρονης ΑμεΑ από το θείο της στην περιοχή του Βόλου. Η μητέρα της αποκαλύπτει ότι γνώριζε για τον βιασμό της κόρης της ενώ προσθέτει ότι κι εκείνη είχε βιαστεί από τον πατέρα της σε μικρή ηλικία».

Την ώρα που εκδικάζεται η υπόθεση για την εγκατάλειψη της 20χρονης ΑμεΑ από τη μητέρα της, ένα νέο συγκλονιστικό στοιχείο αποκαλύπτεται από την ίδια τη μητέρα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το TheNewspaper.gr, τα γεγονότα δείχνουν ότι η 20χρονη κοπέλα ζούσε σε ακατάλληλο περιβάλλον.

Η μητέρα της 20χρονης ΑμεΑ λέει ότι «βιασμός έγινε μία φορά στο σπίτι μου στο χωριό. Εγώ είχα πάει στη Λάρισα για ένα χειρουργείο και η κόρη μου όταν επέστρεψα μου είπε ότι βιάστηκε από τον θείο της. Εγώ έδωσα κατάθεση στην αστυνομία και είπα αλήθεια, ενώ η κόρη μου κάλυψε τον αδερφό μου γιατί την απειλούσε. Είπε ότι έλεγε ψέματα μετά. Και έτσι δεν έγινε τίποτα. Πήγα τη βρήκα στο σπίτι της νονάς της για να την πάρω μαζί μου σπίτι μετά την τελευταία καταγγελία που έκανε, αλλά δε θέλει να έρθει κοντά μου. Βέβαια και εδώ δεν περνάμε καλά, γιατί ο σύζυγός μου με χτυπούσε, με απειλούσε ότι θα με σφάξει με μαχαίρι, με κλείδωνε μέσα κλπ» λέει η ίδια.

Στη συνέχεια αποκαλύπτει ότι και η ίδια υπήρξε θύμα βιασμού. «Έχω πέσει κι εγώ θύμα βιασμού από τον πατέρα μου ,όταν ήμουν 4 ετών κορίτσι. Τα είπα στην αστυνομία, αλλά δε με πίστεψαν. Μου έδιναν χάπια και με είχαν νηστική δύο μήνες και με βίαζαν» συνεχίζει η μητέρα της 20χρονης.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, πριν από μερικά χρόνια, τα έξι παιδιά της γυναίκας, με απόφαση των Κοινωνικών Υπηρεσιών μεταφέρθηκαν σε ίδρυμα, καθώς το περιβάλλον κρίθηκε ακατάλληλο.

«Θέλω την κόρη μου πίσω, αλλά εκείνη δε θέλει να έρθει. Δεν την έδιωξα εγώ. Διάβασα από το TheNewspaper.gr ότι έκανε απόπερια αυτοκτονίας. Μόνη της έφυγε όμως. Την έπιασε κρίση νεύρων. Δεν την έδιωξα εγώ» επιμένει η γυναίκα. «Εγώ την πιστεύω την κόρη μου. Την απειλεί ο αδερφός μου να πει ψέματα, και έτσι στράφηκε εναντίον μου» καταλήγει.

Πώς η 20χρονη κατήγγειλε το θείο για βιασμό

Την Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου, η νεαρή αποκάλυψε στο δικαστήριο που δικάζοταν η μητέρα της με την κατηγορία ότι την έδιωξε από το σπίτι, ότι ο θείος της 20χρονης και αδερφός της μητέρας της, την είχε βιάσει, μία μέρα πριν την διώξει από το σπίτι η γυναίκα που την γέννησε, δηλαδή στις 4 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με την ίδια, προχώρησε σε μια τέτοια πράξη και τον περασμένο Νοέμβριο στο σπίτι τους σε χωριό της Καλαμπάκας. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η νεαρή φιλοξενούνται στο Βόλο, στο σπίτι του θείου της.

Το δικαστήριο μετά από αυτό διέταξε τον διαβιβασμό της δικογραφίας στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου για διερεύνηση του θέματος.

Τόσο η μητέρα της 23χρονης όσο και η αδελφή και η θεία της και αδελφή του 40χρονου που καταγγέλθηκε για βιασμό, φέρεται να γνώριζαν τι συνέβαινε.

Η κοπέλα στην κατάθεσή της επισήμανε ότι μάλωνε με τη μητέρα της γιατί δεν της επέτρεπε να καταγγείλει το περιστατικό στην αστυνομία.

Η μητέρα από την πλευρά της ανέφερε πως είναι άνεργη και συντηρείται από τα αδέλφια της που ζουν στο Βόλο, ενώ αυτή και οι δύο κόρες της σε χωριό της Καλαμπάκας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ