Χανιά: Τουρίστας βρέθηκε απαγχονισμένος σε φαράγγι
Ανανεώθηκε:
Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές και συγκεκριμένα σε ΕΚΑΒ, Αστυνομία, Πυροσβεστική και Λιμενικό μετά τον εντοπισμό της σορού ενός 57χρονου στην περιοχή της Σούγιας.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το cretapost, πρόκειται για έναν τουρίστα από την Γερμανία ηλικίας 57 ετών ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος σε απόκρημνη περιοχή στο φαράγγι του Λισσού, στη Σούγια Χανίων.
Άμεσα έσπευσαν στην περιοχή 5 πυροσβέστες από την Διοίκηση Πυροσβεστικών Δυνάμεων Χανίων προκειμένου να προσεγγίσουν τον άτυχο Γερμανό, να τον κατεβάσουν από το δέντρο όπου βρέθηκε απαγχονισμένος και να τον παραδώσουν στις Αρχές για τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.
Αρχικά, εκτιμάται ότι πρόκειται για αυτοκτονία, ωστόσο δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια που ενδεχομένως οδήγησαν τον Γερμανό στο απονενοημένο διάβημα.
Η σορός του πρόκειται να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Χανίων για τη διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής ώστε να αποσαφηνιστούν τα αίτια που οδήγησαν στο θάνατο τον 57χρονο.
Προς το παρόν εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα. Σημειώνεται ότι η επιχείρηση μεταφοράς της σορού αναμένεται να διαρκέσει περίπου 2-2,5 ώρες καθώς βρίσκεται σε ιδιαίτερα δύσβατη περιοχή.
Λαγουβάρδος: Ακραία ψυχρή εισβολή με «ρεκόρ» από το 1911 - Στη Στοκχόλμη 24 βαθμοί, στην Αθήνα... 12
07:37
ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ: «Καταρρέει» η εκεχειρία ΗΠΑ - Ιράν μετά τα χτυπήματα σε Ορμούζ και Φουτζέιρα: «Δεν υπάρχει στρατιωτική λύση» λέει η Τεχεράνη - Πάνω από 110 δολάρια το πετρέλαιο
07:30
Το σχέδιο ενίσχυσης του στόλου με φρεγάτες Bergamini και ο ρόλος των ναυπηγείων
07:18
Επιχείρηση άμεσης «αποσυμφόρησης» της ΚΟ της ΝΔ - Υπαρκτό το σενάριο εκλογών το Σεπτέμβριο
07:07