Θεσσαλονίκη: Φοιτητές απέκλεισαν την κεντρική είσοδο του ΑΠΘ - Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις
Ανανεώθηκε:
Την κεντρική είσοδο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης απέκλεισε το πρωί της Πέμπτης ομάδα φοιτητών που διαμαρτύρεται για την παρουσία της πανεπιστημιακής αστυνομίας.
Σύμφωνα με το thestival.gr, οι φοιτητές επιχειρούν να εμποδίσουν την πανεπιστημιακή αστυνομία από το να μπει και σήμερα στην πανεπιστημιούπολη.
Νωρίτερα πραγματοποίησαν συγκέντρωση μπροστά στην πρυτανεία του ΑΠΘ.
Σημειώνεται πως η πανεπιστημιακή αστυνομία εμφανίστηκε για πρώτη φορά εντός του ΑΠΘ το βράδυ της Τετάρτης ενώ σήμερα το πρωί αναμένεται να πραγματοποιήσει την πρώτη περιπολία.
Παράλληλα, σήμερα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος αναμένεται να μιλήσει στα μέλη της πανεπιστημιακής αστυνομίας.
Και το βράδυ της Τετάρτης οι διαμαρτυρώμενοι συγκεντρώθηκαν έξω από την Πρυτανεία φωνάζοντας συνθήματα, ενώ λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ξεκίνησαν πορεία στην οδό Εγνατία, με κατεύθυνση δυτικά, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
AΠΘ: Διαμαρτυρία φοιτητών για την πανεπιστημιακή αστυνομία
Αθήνα: Ανήλικος λήστευε υπαλλήλους πρατηρίων καυσίμων και μίνι μάρκετ υπό την απειλή μαχαιριού
20:46
Πρόεδρος ιρανικού κοινοβουλίου: Oι «απερίσκεπτες κινήσεις» του Τραμπ οδηγούν τις ΗΠΑ σε μία κόλαση
20:34
Απαγχονισμένος βρέθηκε 48χρονος στο σπίτι του στην Πάτρα
20:22
LIVE Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: Τραμπ: «Τρίτη στις 20:00» το χτύπημα στο Ιράν; - Αποζημίωση ζητά η Τεχεράνη για να ανοίξει το Ορμούζ
20:10