ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία στην Αγ. Βαρβάρα: Νέες πληροφορίες για τη «γνωριμία» ηθικού αυτουργού και εκτελεστή

Δολοφονία στην Αγ. Βαρβάρα: Νέες πληροφορίες για τη «γνωριμία» ηθικού αυτουργού και εκτελεστή
Από την υπόθεση του εκβιασμού του εκλιπόντος Δημήτρη Τσοβόλα ήταν «γνώριμοι» ο ηθικός αυτουργός και ο εκτελεστής Intime

Από την υπόθεση του εκβιασμού του εκλιπόντος Δημήτρη Τσοβόλα ήταν «γνώριμοι» ο ηθικός αυτουργός και ο εκτελεστής στην της δολοφονίας του άνδρα στην Αγία Βαρβάρα.

Κατά τη διάρκεια αστυνομικών ερευνών για να διαπιστωθεί πώς είχαν γνωριστεί οι δύο κακοποιοί, προέκυψε ότι αυτό έχει συμβεί στην υπόθεση του εκβιασμού του εκλιπόντος υπουργού Οικονομικών και δικηγόρου Δημήτρη Τσοβόλα, όταν αυτός είχε γίνει στόχος της δράσης της μαφίας των φυλακών.

Ο Αλβανός κακοποιός, ο οποίος έχει καταδικαστεί για ηθική αυτουργία στη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, έλεγε συνεχώς σε συγκρατούμενούς του για την πρόθεσή του να σκοτώσει, παίρνοντας εκδίκηση από τον άνδρα στην Αγία Βαρβάρα.

Την ίδια ώρα, και ο ίδιος ο εκτελεστής αμέσως μόλις συνελήφθη αποκάλυψε στους αστυνομικούς πώς του έδωσε την εντολή για τη δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα ο συγκεκριμένος κακοποιός, μέσα από τη φυλακή, με δεκάδες τηλεφωνικές κλήσεις.

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών

Η μέχρι τώρα έρευνα δείχνει να πρόκειται για μεγάλο ξεκαθάρισμα μεταξύ συμμοριών που εμπλέκονται σε εμπόριο ναρκωτικών ουσιών.

Το ποιος θα κυριαρχήσει στην αγορά στην ευρύτερη περιοχή της Αγίας Βαρβάρας και ποια συμμορία θα έχει το πάνω χέρι φαίνεται να ήταν η αιτία που βρίσκεται πίσω από τις δύο δολοφονίες.

Ο Αλβανός που συνελήφθη σε τυχαίο έλεγχο στο Χαϊδάρι με το Καλάσνικοφ περιέγραψε όλη την διακλάδωση των εγκληματικών οργανώσεων και των συμμοριών της νύχτας που σκοπό έχουν να κυριαρχήσουν συγκεκριμένες φατρίες κακοποιών σε συγκεκριμένες περιοχές.

Η αποκάλυψη ήρθε όταν ο αλλοδαπός βρέθηκε χθες στα χέρια των Αρχών και οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι είναι τόσο ο εκτελεστής της ανθρωποκτονίας στην Αγία Βαρβάρα όσο και ο εκτελεστής στην απόπειρα ανθρωποκτονίας στο κέντρο της Αθήνας.

Οι περιγραφές των μαρτύρων αλλά και το υλικό από κάμερες ασφαλείας που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί σε αυτές τις δύο περιπτώσεις τους βοήθησαν να ταυτοποιήσουν τον εκτελεστή και να διαπιστώσουν ότι πρόκειται για έναν βαρυποινίτη ο οποίος είχε απασχολήσει στο παρελθόν για ναρκωτικά, ληστείες, κλοπές, εκβιασμούς.

Τώρα, έχουν οι Αρχές έχουν επικεντρωθεί στο να εντοπίσουν το άτομο αυτό και να ακολουθηθεί η δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ