ΕΛΛΑΔΑ

Χανιά: Στον ανακριτή το Σάββατο ο πατέρας που ξυλοκόπησε την 17χρονη κόρη του

Χανιά: Στον ανακριτή το Σάββατο ο πατέρας που ξυλοκόπησε την 17χρονη κόρη του
O δράστης κατηγορείται και για επίθεση σε βάρος των γειτόνων του που ενημέρωσαν τις Αρχές και κατά αστυνομικών που πήγαν να τον συλλάβουν INTIME / ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (Φωτογραφία αρχείου)

Ενώπιον του ανακριτή Χανίων αναμένεται να βρεθεί το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, ο 52χρονος από τα Χανιά που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία.

Ο 52χρονος συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης μετά από καταγγελίες, ότι χτύπησε την 17χρονη κόρη του μέσα στο σπίτι της οικογένειας και σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης όταν γείτονες κάλεσαν την αστυνομία για τον ξυλοδαρμό μιας 17χρονης από τον πατέρα της.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης, υποχρέωσε το κορίτσι να καθίσει σε μια καρέκλα και στη συνέχεια του κατάφερε χτυπήματα με ένα ξύλο.

Στην προσπάθεια δύο ανθρώπων να τον εμποδίσουν, ο άνδρας δεν δίστασε να τους επιτεθεί ενώ στη συνέχεια έφυγε από το σπίτι με το μηχανάκι του.

Η έφηβη κατήγγειλε επίσης ότι ο πατέρας της συχνά ξυλοκοπά και τα άλλα δύο παιδιά της οικογένειας -ένα αγόρι 13 χρόνων και ένα 4 χρόνων– με την μητέρα να παρακολουθεί αμέτοχη και να αρνείται ότι υπάρχει πρόβλημα.

Μάλιστα, η κακοποιητική συμπεριφορά σε βάρος των παιδιών έχει καταγγελθεί από γείτονες και στο παρελθόν, όταν ωστόσο έσπευσε η αστυνομία, ούτε τα παιδιά ούτε η μητέρα επιβεβαίωναν τις καταγγελίες.

Ο δράστης εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και συνελήφθη.

Ο συλληφθείς αντιμετωπίζει και την κατηγορία της πρόκλησης σωματικών βλαβών καθώς κατά την διαδικασία της σύλληψης του επιτέθηκε κατά γειτόνων του που ενημέρωσαν τις Αρχές και κατά αστυνομικών.

Για τη συγκεκριμένη κατηγορία, οδηγήθηκε την Παρασκευή στο αυτόφωρο τριμελές πλημμελειοδικείο Χανίων ωστόσο η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε για τις 23 Σεπτεμβρίου, προκειμένου τα θύματα της επίθεσης να καταθέσουν τα αποτελέσματα ιατροδικαστικής εξέτασης και ιατρικές βεβαιώσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ