ΕΛΛΑΔΑ

Θεοδωρικάκος για Παύλο Φύσσα: Απέναντι στην τρομοκρατία οφείλουμε να είμαστε ενωμένοι

Θεοδωρικάκος για Παύλο Φύσσα: Απέναντι στην τρομοκρατία οφείλουμε να είμαστε ενωμένοι
Στη θλιβερή επέτειο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα από μέλη της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή αναφέρεται σε σημερινή ανάρτησή του σε κοινωνικά δίκτυα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη INTIME NEWS

Στη θλιβερή επέτειο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα από μέλη της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή αναφέρεται σε σημερινή ανάρτησή του σε κοινωνικά δίκτυα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος

Στην εν λόγω ανάρτηση, ο κ. Θεοδωρικάκος αναφέρει πως ο αδόκητος θάνατος του Παύλου Φύσσα αποτέλεσε δύναμη «δημοκρατικής αφύπνισης για όλους».

Και συμπληρώνει:

«Γιατί απέναντι στην τρομοκρατία οφείλουμε να είμαστε όλοι ενωμένοι. Γιατί όλους τους Έλληνες μας ενώνουν οι σπουδαιότερες αξίες της ανθρώπινης ζωής, της Δημοκρατίας, της Ελευθερίας. Χωρίς εκπτώσεις, χωρίς ιδεολογικές διαφοροποιήσεις, ανεξάρτητα από τις διακρίσεις. Για αυτό και δεν ξεχνάμε ποτέ».

Στη συνέχεια του ποστ του, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη υπενθυμίζει πως οι ένοχοι συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν ενώπιον της Δικαιοσύνης την περίοδο της διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας με το ΠΑΣΟΚ ενώ η δίκη της εγκληματικής οργάνωσης ολοκληρώθηκε μετά από χρόνιες καθυστερήσεις επί κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας, με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αναφερόμενος στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο OPEN, ο κ. Θεοδωρικάκος είπε:

«Η σημερινή μέρα είναι μια πολύ συμβολική μέρα. Είναι η επέτειος της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, ενός νέου ανθρώπου. Τιμώ προσωπικά την μνήμη του. Υπήρξε ένα θύμα της ακροδεξιάς τρομοκρατίας, της δολοφονικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή» κι οφείλουμε όλοι να θυμόμαστε, όπως οφείλουμε να θυμόμαστε όλα τα θύματα της τρομοκρατίας, απ’ όπου κι αν προέρχονται πολιτικά, όπου κι αν ανήκουν, και ανεξάρτητα από το ποιος πήρε στο χέρι του το όπλο για να τους δολοφονήσει. Να υπενθυμίσω σε όλους, ότι την ακροδεξιά οργάνωση "Χρυσή Αυγή" οδήγησε στην Δικαιοσύνη μια κυβέρνηση συνεργασίας της ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ, με Πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά και η δίκη ολοκληρώθηκε από κυβέρνηση της ΝΔ, με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Η ανάρτηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ