ΕΛΛΑΔΑ

Αχαΐα: Βρέθηκε ανθρώπινος σκελετός στη θάλασσα - Τι εξετάζουν οι Αρχές

Αχαΐα: Βρέθηκε ανθρώπινος σκελετός στη θάλασσα - Τι εξετάζουν οι Αρχές
Οι αρχές εξετάζουν την περίπτωση ενός άνδρα που είχε πηδήσει από την Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου και το σώμα του δεν έχει εντοπιστεί μέχρι σήμερα INTIME/ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ (φωτογραφία αρχείου)

Ένας άνδρας από την Αχαΐα, βρέθηκε μπροστά σε ένα σοκαριστικό θέαμα όταν κατά τη διάρκεια βόλτας με τη βάρκα του εντόπισε έναν ανθρώπινο σκελετό μέσα στη θάλασσα.

Παρά το σοκ που υπέστη, ειδοποίησε άμεσα τις Λιμενικές Αρχές που έφτασαν στο σημείο έπειτα από λίγη ώρα. Κατά την έρευνα στη θαλάσσια περιοχή, βρέθηκε κι ένα ζευγάρι παπούτσια.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας βρισκόταν στην περιοχή της Κάτω Αχαΐας κοντά στο Ναυτικό Οχυρό Αράξου, όταν αντίκρισε μέσα στη θάλασσα τον ανθρώπινο σκελετό.

Το Λιμενικό που έφτασε στο σημείο έβγαλε στην παραλία τον σκελετό ο οποίος μεταφέρθηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών.

Σύμφωνα με το achaianews.gr, οι έρευνες των αστυνομικών αρχών για την αναγνώριση της σορού στρέφονται ενδεχομένως και στην περίπτωση του άνδρα που είχε πηδήσει από την Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου και το σώμα του δεν έχει εντοπιστεί μέχρι σήμερα.

Το εν λόγω περιστατικό είχε σημειωθεί τον περασμένο Μάιο μπροστά στα μάτια έντρομου περιπατητή που είχε ειδοποιήσει τις αρχές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ