ΕΛΛΑΔΑ

Γλυφάδα: Βασάνισαν στο σπίτι της 55χρονη και άρπαξαν κοσμήματα αξίας 1 εκατ.

Γλυφάδα: Βασάνισαν στο σπίτι της 55χρονη και άρπαξαν κοσμήματα αξίας 1 εκατ.
Οι δράστες φαίνεται ότι γνώριζαν πως η γυναίκα στο σπίτι είχε και χρήματα και κοσμήματα ΙΝΤΙΜΕ/ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Οι δύο δράστες που εισέβαλαν τα ξημερώματα στο σπίτι μιας 55χρονης στην περιοχή της Γλυφάδας είχαν ένα πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο και φαίνεται να γνώριζαν ότι η γυναίκα στο σπίτι είχε και χρήματα και κοσμήματα.

Αφού άρχισαν να την απειλούν ότι θα της κάνουν κακό και να την χτυπούν σε διάφορα σημεία του σώματός της, κατάφεραν να εντοπίσουν ένα χρηματοκιβώτιο και αφού το άρπαξαν έκαναν άνω κάτω το σπίτι για να εντοπίσουν όσο περισσότερα πολύτιμα αντικείμενα μπορούσαν.

Ο ένας από τους δράστες απειλούσε συνεχώς τη γυναίκα ότι θα της κάνει κακό και την κρατούσε ακινητοποιημένη στα χέρια και στα πόδια, σφίγγοντάς τα δυνατά με τα χέρια του, και το άλλο μέλος της συμμορίας συνέχιζε να ψάχνει.

Όταν κατάλαβαν ότι δεν υπήρχε κάτι άλλο για να κλέψουν εξαφανίστηκαν και η γυναίκα ειδοποίησε την αστυνομία.

Όπως είπε στους αστυνομικούς, μέσα στο χρηματοκιβώτιο υπήρχαν χρήματα που άγγιζαν τις 100.000 ευρώ, καθώς επίσης και κοσμήματα που η αξία τους υπολογίζεται στο ένα εκατομμύριο ευρώ.

Οι Αρχές εκτιμούν ότι οι δράστες είχαν ξαναπάει με κάποιο πρόσχημα στο σπίτι της 55χρονης, καθώς φάνηκε να γνωρίζουν τους χώρους του σπιτιού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ