ΕΛΛΑΔΑ

Αυξημένη κίνηση στους δρόμους: Προβλήματα και στα δύο ρεύματα στον Κηφισό

Αυξημένη κίνηση στους δρόμους: Προβλήματα και στα δύο ρεύματα στον Κηφισό
Αυξημένη είναι η κίνηση στους περισσότερους κεντρικούς δρόμους της Αττικής INTIME/ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (Φωτογραφία αρχείου)

Αυξημένη είναι η κίνηση στους περισσότερους δρόμους του λεκανοπεδίου της Αττικής. Την ίδια ώρα, με δυσκολία κινούνται οι οδηγοί και στα δυο ρεύματα της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας.

Ειδικότερα μετ' εμποδίων διεξάγεται η κίνηση στο ρεύμα της καθόδου από το ύψος της Μεταμόρφωσης μέχρι τις «Τρεις Γέφυρες», ενώ καθυστερήσεις υπάρχουν και στην άνοδο.

Πιο δύσκολη είναι η κατάσταση από το ύψος των Σεπολίων μέχρι και τη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ σημαντικά αυξημένη είναι η κίνηση και στη Λεωφόρο Κηφισίας, όπως και σε άλλες κεντρικές οδικές αρτηρίες του λεκανοπεδίου.

Αυξημένη είναι η κίνηση στην Αθηνών - Λαμίας και στα δύο ρεύματα. Πιο συγκεκριμένα από την Αθηνών έως τον κόμβο Καλυφτάκη (έξοδος) και από τον κόμβο Καλυφτάκη προς Αθηνών (είσοδος).

Επίσης, έντονη κίνη υπάρχει στην Πέτρου Ράλλη, την Αλεξάνδρας, τη Μεσογείων, την Κατεχάκη στο ρεύμα προς Ηλιούπολη, την Καλιρρόης και την άνοδο της Συγγρού.

Η Βασ. Σοφίας έχει έντονη κίνηση και στα δύο ρεύματα. Το ίδιο και η Βασ. Κωνσταντίνου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ