ΕΛΛΑΔΑ

Φυσικό νερό πηγή ζωής: Η φιλοσοφία μίας οικογενειακής επιχείρησης για τον σεβασμό στον καταναλωτή

Φυσικό νερό πηγή ζωής: Η φιλοσοφία μίας οικογενειακής επιχείρησης για τον σεβασμό στον καταναλωτή

Η αλήθεια είναι πως το νερό είναι πηγή ζωής και ευεξίας.

Ωστόσο, αν και είναι ο πιο εύκολος τρόπος για την ενυδάτωση του οργανισμού μας, δεν είναι λίγες οι φορές που αμελούμε να δώσουμε στο σώμα μας την ποσότητα που χρειάζεται. Αρκεί να αναλογιστούμε τα οφέλη του πολύτιμου αυτού αγαθού, όπως το γεγονός πως βοηθάει στη μεταφορά των θρεπτικών συστατικών, είναι απαραίτητο για τον μεταβολισμό μας, συμβάλλει στην καλή κυκλοφορία του αίματος και στην πέψη, αλλά και στην απομάκρυνση τοξινών από τον οργανισμό, για να κατανοήσουμε πως η επαρκής κατανάλωσή του είναι παραπάνω από απαραίτητη στην καθημερινότητά μας.

Δεν είναι λίγες οι φορές, που έρευνες σχετίζονται με το ζήτημα της ποσότητας νερού που είναι αναγκαία σε καθημερινή βάση στον ανθρώπινο οργανισμό. Είναι σημαντικό, ωστόσο, να αναφερθεί πως μία ικανοποιητική ποσότητα δεν αρκεί, καθώς εξίσου σημαντικός παράγοντας είναι και η ποιότητά του. Πώς, όμως, θα είμαστε σίγουροι πως το συστατικό στοιχείο από το οποίο αποτελείται το 70% του ανθρώπινου οργανισμού, είναι η Νο1 επιλογή για εμάς και τους αγαπημένους μας;

Η απάντηση έρχεται μέσα από μία εταιρεία, που εδώ και 30 χρόνια «ζωής» αποδεικνύει πως το νερό είναι πηγή ζωής. Η Βίκος Α.Ε., με γνώμονα τον οικογενειακό της χαρακτήρα, μέσα από την ιστορία της που ξεκίνησε το 1990, την εξέλιξή της με την πάροδο του χρόνου, τα προϊόντα της που κατάφεραν να αγαπηθούν από τους Έλληνες καταναλωτές, ξεχώρισε, χαρίζοντάς μας ένα νερό που χάρη στην ποιότητα, την ελληνικότητα και την καινοτομία του… «υπόσχεται» να γίνει η δύναμή μας.

Οι απαιτήσεις των καταναλωτών και οι ανάγκες των συνεργατών είναι προτεραιότητα

Το νερό βρίσκεται δίπλα μας από όταν θυμόμαστε τον εαυτό μας. Στο γραφείο, στο σπίτι ή τη βόλτα μας είναι πάντα εκεί, για να μας θυμίζει πως η φροντίδα του εαυτού μας είναι το Α και το Ω. Αυτός είναι και ο σκοπός της Βίκος Α.Ε., που αναζητάει τρόπους, ώστε να φέρει το καθαρό νερό, αυτή την πολύτιμη πηγή ζωής κοντά μας, καθημερινά.

Πώς αλλιώς θα μπορούσε να λειτουργεί μία εταιρεία που καταβάλλει τα μέγιστα, ώστε να ικανοποιεί κάθε απαίτηση, από την πλευρά του καταναλωτή, για συνεχή διατήρηση της υψηλής ποιότητας των προϊόντων της; Φυσικά, η απαίτηση αυτή δημιουργεί τη δέσμευση της επιχείρησης για την επίτευξη και τη διατήρηση της επιθυμητής και υποσχόμενης ποιότητας, μέσα από τη σχεδιασμένη και αποτελεσματική αξιοποίηση των ανθρώπινων, τεχνολογικών και υλικών πηγών που βρίσκονται στη διάθεση της επιχείρησης, τις οποίες δεσμεύεται να παρέχει συνεχώς, στο βαθμό που απαιτείται.

Ένα από τα χαρακτηριστικά της Βίκος Α.Ε., όμως είναι η ενσυναίσθηση προς τις ανάγκες των συνεργατών της: Η εταιρεία επιλέγει να βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό τους, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες τους, αλλά και τις συνθήκες που επικρατούν την εκάστοτε περίοδο.

DSCF0015.jpg
PETCOM Plastics, Καλπάκι Ιωαννίνων

Ο οικογενειακός χαρακτήρας της Βίκος Α.Ε.

Μπορεί οι παραπάνω στόχοι να κινούνται με βάση την ποιότητα του νερού από την εμφιάλωση μέχρι τον καταναλωτή και σύμφωνα με τις σχέσεις σεβασμού και αξιοπιστίας με τους συνεργάτες της, που αποτέλεσαν «θεμέλιο λίθο» της οικογενειακής φιλοσοφίας της, όμως το ερώτημα που παραμένει είναι το εξής: Ποια είναι τα μέσα χάρη στα οποία υλοποιούνται οι συγκεκριμένοι στόχοι, από το πρώτο έτος λειτουργίας της Ηπειρωτικής Βιομηχανίας Εμφιαλώσεων Α.Ε., το 1992;

Το «μυστικό» της επιτυχίας κρύβεται στον οικογενειακό χαρακτήρα της εταιρείας που αντιμετωπίζει με σεβασμό οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει. Αυτός είναι ο λόγος που η Βίκος Α.Ε. πραγματοποιεί συνεχώς επενδύσεις σε σύγχρονο εξοπλισμό που εξασφαλίζει ευελιξία και άριστη ποιότητα, με μοναδικό γνώμονα την ποιότητα του προϊόντος, επενδύει σε υπηρεσίες υποστήριξης των συνεργατών της παρέχοντας άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες τους και ποιότητα στην εξυπηρέτηση τους, υπογράφει τα προϊόντα της με το εμπορικό σήμα Βίκος, ένα σήμα το οποίο η εταιρεία, με τις δραστηριότητες και τη στάση της από το έτος ίδρυσης έως σήμερα, έχει καταστήσει συνώνυμο της εμπιστοσύνης όσον αφορά την ποιότητα των προϊόντων της.

Δεν είναι τυχαίο, φυσικά, το γεγονός πως η επιλογή αυτής της ουσιαστικής και υπεύθυνης φιλοσοφίας φαίνεται να δικαιώνεται από την ταχύτατη αποδοχή του προϊόντος στο βραχύ χρονικό διάστημα λειτουργίας της εταιρείας και θέτει τις βάσεις για τη συνεχή εξάπλωση του προϊόντος στην Ελληνική αγορά.

Η φιλοσοφία της εταιρείας θέτει στο επίκεντρο τον σεβασμό προς τον καταναλωτή, παρέχοντας τη δυνατότητα στο κοινό να απολαμβάνει εμφιαλωμένο νερό με τα άριστα χαρακτηριστικά που του δόθηκαν στην πηγή από την ίδια τη φύση. «Γιατί έχουμε όλοι μέσα μας μία αλήθεια κοινή, που ήταν πάντα στην καρδιά του κόσμου αυτού, αυτή»: Το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος!

Δείτε το αφιέρωμα στα 30 χρόνια Βίκος εδώ