Κρήτη: Ανασύρθηκε νεκρός 63χρονος λουόμενος σε παραλία των Χανίων
Ανανεώθηκε:
Ένας άνδρας ηλικίας 63 ετών, ανασύρθηκε νεκρός από παραλία των Χανίων. Ο άτυχος άνδρας διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, o 63χρονος πήγε στην παραλία «Πλατανιά» για μπάνιο το πρωί της Τρίτης (20/9), όμως την ώρα που κολυμπούσε έχασε τις αισθήσεις του, με αποτέλεσμα οι λουόμενοι που βρίσκονταν στην παραλία, να ειδοποιήσουν άμεσα τις Αρχές.
Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων, όμως ήταν ήδη αργά.
Από το Α' Λιμενικό Τμήμα Χανίων του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Κρήτης.
Φως στα αίτια του θανάτου θα ρίξει η νεκροψία - νεκροτομή.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θεσσαλονίκη: Νεκρός 23χρονος λουόμενος στην Περαία
Χαλκιδική: Θάνατος λουόμενου σε παραλία του Νέου Μαρμαρά
SPONSORED
Πανελλήνιες 2026: Το «μενού» των υποψηφίων - Τι πρέπει να τρώνε για καλύτερη συγκέντρωση και αντοχή
09:57
Επεισόδιο μεταξύ οδηγών στην Κυψέλη: Έπεσαν πυροβολισμοί - Στο νοσοκομείο ο ένας με τραύμα στο πόδι
09:47
Θερμές αέριες μάζες από την Αφρική φέρνουν ζέστη και σκόνη: Δείτε σε χάρτη πού ο υδράργυρος θα ξεπεράσει τα 30άρια
09:37
Μαδαγασκάρη: Το αρχαιότερο νησί με την μοναδική βιοποικιλότητα στον πλανήτη
09:30