Θεσσαλονίκη: Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για την πανεπιστημιακή αστυνομία και τον Ζακ Κωστόπουλο
Ανανεώθηκε:
Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας αναμένονται να πραγματοποιηθούν σήμερα Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, με την πρώτη να ξεκινάει στις 9:00 από μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης. Τόπος συνάντησης είναι τα δικαστήρια, ως ένδειξη αλληλεγγύης στη δίκη μελών του κινήματος κατά των πλειστηριασμών λαϊκής κατοικίας.
Ακολουθεί στις 11:30 η συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων του ΕΟΔΥ στις προσφυγικές δομές οι οποίοι θα παραστούν έξω από το ΥΜΑΘ ζητώντας «άμεση πληρωμή των δεδουλευμένων τους από τον Νοέμβριο του 2021 έως σήμερα, αλλά και καταβολή των επιπλέον αποδοχών τους κάθε μήνα». Οι εργαζόμενοι είναι σε απεργία από τη Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου έως και σήμερα 21 Σεπτεμβρίου.
Στη συνέχεια, ώρα 12:30, μέλη φοιτητικών συλλόγων θα διαμαρτυρηθούν έξω από την Πρυτανεία του ΑΠΘ για την αστυνομική παρουσία στο πανεπιστήμιο.
Τέλος, συγκέντρωση στο Άγαλμα Βενιζέλου και πορεία είναι προγραμματισμένη στις 19:00, καθώς σήμερα συμπληρώνονται τέσσερα χρόνια από τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
«Παραλύει» σήμερα η Αθήνα με την 24ωρη απεργία στα ΜΜΜ
ΣΤΑΣΥ: Προσφεύγει στη Δικαιοσύνη για την απεργία στα Μέσα Μεταφοράς
Ο ισραηλινός στρατός λέει ότι εντόπισε στρατιωτικό εξοπλισμό της Χεζμπολάχ σε σχολείο στο Λίβανο (pics)
20:00
Αίσιο τέλος στην επιχείρηση διάσωσης του τραυματισμένου ορειβάτη στο Αγρίνιο (vid)
19:47
Νέα προειδοποίηση Τραμπ: Θα χάσουν τα εργοστάσια ενέργειας αν δεν ανοίξουν το Ορμούζ έως την Τρίτη
19:36
LIVE Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: Το Ιράν απαιτεί αποζημίωση για να ανοίξει το Ορμούζ - Νέα απειλή Τραμπ για ενεργειακές εγκαταστάσεις
19:30