Συνελήφθη δράστης 10 ληστειών - Ποιος ο ρόλος του συνεργού του
Ανανεώθηκε:
Σε πάνω από δέκα ληστείες υποκαταστημάτων τραπεζών και καταστημάτων τυχερών παιχνιδιών και στοιχημάτων φέρεται να είναι εμπλεκόμενος ένας Αλβανός που συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ. και εξετάζεται το βράδυ της Τετάρτης στη ΓΑΔΑ.
Μαζί με τον Αλβανό συνελήφθη ένας ακόμη αλλοδαπός, συγκεκριμένα βουλγαρικής καταγωγής, ο οποίος φέρεται να ομολόγησε τη συμμετοχή του σε μια ληστεία σε τράπεζα, ενώ συνεχίζει την έρευνα η ΕΛ.ΑΣ. για το εάν εμπλέκεται και στις υπόλοιπες ληστρικές επιθέσεις του Αλβανού κακοποιού.
Οι αρχές ασφαλείας είχαν εδώ και καιρό πληροφορίες για τη δράση των δύο κακοποιών και κατάφεραν να εντοπίσουν και να προσαγάγουν στη λεωφ. Αλεξάνδρας τους δύο κακοποιούς.
Η υπόθεση είναι σε εξέλιξη, ενώ οι Αρχές έχουν εντοπίσει και τα κρησφύγετά τους, στα οποία κάνουν έρευνα.
Σε καλό κλίμα η συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ: Στο επίκεντρο η εκλογή Πιερρακάκη, ο προϋπολογισμός και οι αγροτικές κινητοποιήσεις
14:26
ΟΠΕΚΕΠΕ: Εκδίκαση της αγωγής της Τυχεροπούλου - «Ήμουν το μαύρο πρόβατο στον Οργανισμό»
14:21
Ανάληψη μετρητών έως 500€ από τα 2.000 σημεία του δικτύου TRILIA μέσω IRIS
14:12
Βερολίνο: «Η Μόσχα ευθύνεται για κυβερνοεπίθεση κατά της αεροπορικής ασφάλειας»
14:07