ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Κατήγγειλαν ότι έπεσαν θύματα ληστείας και κατέληξαν κατηγορούμενοι - Σχηματίστηκε δικογραφία

Κρήτη: Κατήγγειλαν ότι έπεσαν θύματα ληστείας και κατέληξαν κατηγορούμενοι - Σχηματίστηκε δικογραφία
Δικογραφία για τρεις περιπτώσεις ψευδούς καταγγελίας για ληστεία, σχηματίστηκε από την Ασφάλεια Ηρακλείου της Κρήτης, μέσα σε λίγες ημέρες INTIME/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ (Φωτογραφία Αρχείου)

Δικογραφία για τρεις περιπτώσεις ψευδούς καταγγελίας για ληστεία, σχηματίστηκε από την Ασφάλεια Ηρακλείου της Κρήτης, μέσα σε λίγες ημέρες.

Πιο συγκεκριμένα, στην πρώτη περίπτωση, ένας 24χρονος διανομέας κατήγγειλε στα τέλη Αυγούστου, ότι έπεσε θύμα ληστείας από άγνωστο δράστη ο οποίος δήθεν του απέσπασε ποσό ύψους 80 ευρώ.

Το ίδιο διάστημα, ένας άλλος άνδρας κατήγγειλε ότι ενώ περπατούσε σε δρόμο του Ηρακλείου, άγνωστοι του επιτέθηκαν και του άρπαξαν το κινητό και το ρολόι.

Και στην τρίτη περίπτωση, στις 16 Σεπτεμβρίου, όπως αναφέρει το cretalive.gr, έγινε καταγγελία για ληστεία σε βάρος ενός τρίτου ατόμου από το οποίο, άγνωστοι δράστες όπως είχε καταγγελθεί, άρπαξαν 400 ευρώ.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας μετά από επισταμένη έρευνα κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι επρόκειτο για ψευδείς καταγγελίες και σε βάρος των τριών υποτιθέμενων θυμάτων σχηματίστηκε δικογραφία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ