Βρέθηκαν σε ρέμα κλεμμένα οχήματα που χρησιμοποιούσε συμμορία
Συνολικά 16 κλεμμένα οχήματα εντοπίστηκαν το πρωί της Κυριακής εγκαταλελειμμένα σε ρέμα, στην περιοχή της Δυτικής Αττικής.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για ένα σημείο, στο οποίο συμμορία κακοποιών πετούσε, για να εξαφανίσει τα κλεμμένα οχήματα, τα οποία προηγουμένως χρησιμοποιούσαν σε παράνομες ενέργειες, όπως ληστείες και κλοπές.
Η ανακάλυψη έγινε τυχαία, όταν ο δήμος Φυλής αποφάσισε να καθαρίσει εν όψει χειμώνα το συγκεκριμένο σημείο του ρέματος και οι υπάλληλοί του ειδοποίησαν αμέσως την Αστυνομία.
Για κάποια από αυτά τα οχήματα η Αστυνομία έχει ήδη διαπιστώσει ότι απασχολούν, ενώ για αρκετά από αυτά οι κακοποιοί έχουν παραποιήσει ακόμη και τον αριθμό πλαισίου.
Το σημείο όπου βρέθηκαν είναι πολύ δύσκολο να ανασυρθούν και γι’ αυτό το λόγο θα πρέπει να επιστρατευθούν μεγάλοι γερανοί, για να μεταφέρουν τα οχήματα στην πλησιέστερη αστυνομική διεύθυνση και μετά καθένα από αυτά να διαπιστώσουν οι Αρχές σε ποια παράνομη ενέργεια έχουν χρησιμοποιηθεί.
Τούφα από τα μαλλιά του Μπομπ Μάρλεϊ σε δημοπρασία – Κοστολογείται στα... 30.000 ευρώ
15:28
Κακοκαιρία Erminio: Κλειστά και αύριο τα σχολεία σε Δωδεκάνησα και Κυκλάδες
15:28
Κακοκαιρία Erminio: Ανεμοστρόβιλος αναποδογύρισε νταλίκα και ξερίζωσε δέντρα στην Ιεράπετρα (vid&pic)
15:16
Μπουρούντι: Δεκάδες νεκροί μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε αποθήκη πυρομαχικών (pics&vids)
15:13