ΕΛΛΑΔΑ

Αυξημένη κίνηση στους δρόμους: Καθυστερήσεις στον Κηφισό – Πού υπάρχουν προβλήματα

Αυξημένη κίνηση στους δρόμους: Καθυστερήσεις στον Κηφισό – Πού υπάρχουν προβλήματα
Αυξημένη κίνηση παρατηρείται στους περισσότερους δρόμους του λεκανοπεδίου Αττικής ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / ΙΝΤΙΜΕ - Φωτογραφία αρχείου

Αυξημένη είναι η κίνηση στους περισσότερους κεντρικούς δρόμους του λεκανοπεδίου Αττικής. Ήδη από τις 07:30 το πρωί της Δευτέρας (26/9) ξεκίνησαν τα προβλήματα στην Αθηνών - Λαμίας και στα δύο ρεύματα καθώς υπάρχουν πολλές καθυστερήσεις.

Πιο συγκεκριμένα, στην άνοδο της Αθηνών - Λαμίας η κίνηση διεξάγεται με μεγάλη δυσκολία από από την περιοχή του Ρέντη έως την Αχαρνών ενώ στην κάθοδο από τη Λυκόβρυση έως τα ΚΤΕΛ.

Επίσης, από το ύψος της Μεταμόρφωσης μέχρι το Αιγάλεω τα οχήματα κινούνται με μειωμένες ταχύτητες. Προβλήματα υπάρχουν και στην άνοδο του Κηφισού, από το ύψος της Νίκας μέχρι τα ΚΤΕΛ, και από το ύψος της Λιοσίων μέχρι Φιλαδέλφεια.

Υπομονή από νωρίς απαιτεί και η κάθοδος της Κηφισίας, με τις καθυστερήσεις να καταγράφονται από το ύψος του Υγεία μέχρι τους Αμπελόκηπους. Ανάλογη εικόνα παρατηρείται και στην άνοδο και συγκεκριμένα από την Πανόρμου μέχρι το Χαλάνδρι η μετακίνηση γίνεται με δυσκολία.

Χαμηλές ταχύτητες και στη Βουλιαγμένης προς Αθήνα, την Ποσειδώνος, τη λεωφόρο Αθηνών, την Κατεχάκη, τη Μεσογείων και τους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά. Σχετικά καλή η εικόνα νωρίς το πρωί στους δρόμους πέριξ του Συντάγματος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ