ΕΛΛΑΔΑ

Αλεξανδρούπολη: Νονά αρνείται να επιστρέψει το βαφτιστήρι – Έκανε αίτηση για υιοθεσία

Αλεξανδρούπολη: Νονά αρνείται να επιστρέψει το βαφτιστήρι – Έκανε αίτηση για υιοθεσία
Οι γονείς εξοργίστηκαν ακόμη περισσότερο, όταν είδαν ότι η νονά έκανε αίτηση για υιοθεσία INTIME / Αρχείου

Η πνευματική μητέρα ενός παιδιού από την Αλεξανδρούπολη προσπαθεί να πάρει το βαφτιστήρι της με τη σφραγίδα του … νόμου, καθώς έκανε αίτηση για υιοθεσία.

Πρόκειται για μία υπόθεση που σύμφωνα με το Evros-news.gr βρίσκεται στις δικαστικές αίθουσες.

Όλα ξεκίνησαν όταν η νονά μαζί με τις δύο κόρες της προσφέρθηκαν να κρατήσουν το τότε 13 μηνών κοριτσάκι, καθώς η μητέρα του θα γεννούσε το τέταρτο παιδί.

Σύμφωνα με το Star στην πορεία, το κοριτσάκι έμεινε κάποιες ημέρες στο σπίτι της νονάς, επειδή οι γονείς της είχαν εμπιστοσύνη. Όταν όμως οι γονείς ζήτησαν να πάρουν το παιδί στο σπίτι, η νονά, αρνήθηκε να το επιστρέψει. Αιτία φαίνεται πως ήταν η ανακοίνωση των γονιών ότι θα μετακομίσουν επειδή ο πατέρας πήρε μετάθεση.

Σύμφωνα με τον πατέρα του παιδιού οι κόρες της νονάς ήταν εκείνες που αρνήθηκαν να δώσουν το παιδί.

«Κανονίσαμε με τη νονά της, με το που θα επέστρεφα από τη δουλειά, να περνούσα και να πάρω τη μικρή. Γύρω στις οκτώ. Όμως εκείνη την ώρα έφυγαν από το σπίτι. Πήραν το παιδί και έφυγαν! Μας έστειλαν ένα μήνυμα ότι κάτι τους έτυχε και έχουν φύγει», είπε ο πατέρας, προσθέτοντας ότι πήγε στη συνέχεια στην αστυνομία και κατήγγειλε το γεγονός. Η νονά είπε στη συνέχεια, ότι τους πήγαινε το παιδί.

Οι γονείς ενώ περίμεναν το παιδί τους, βρέθηκαν στα δικαστήρια αντιμέτωποι με μία αίτηση ασφαλιστικών μέτρων για προσωρινή επιμέλεια του κοριτσιού στη νονά και τις κόρες, γιατί οι γονείς κρίθηκαν… ακατάλληλοι. Οι γονείς έκαναν μήνυση για αρπαγή και δύο χρόνια μετά ακόμα πηγαινόερχονται στα δικαστήρια για να πάρουν πίσω το παιδί τους.

Οι γονείς εξοργίστηκαν ακόμη περισσότερο, όταν είδαν ότι η νονά έκανε αίτηση για υιοθεσία.

«Εγώ δεν το έδωσα για υιοθεσία το παιδί. Ούτε χαρτιά έχω κάνει, ούτε τίποτα. Εγώ τα αγαπάω και τα πέντε το ίδιο! Δεν έχω ξεχωρίσει κανένα παιδί. Όπως έχω τα τέσσερα να έχω και το πέμπτο. Να πάρω το παιδί μου πίσω, δε θέλω τίποτα άλλο. Μόνο το παιδί!», λέει η μητέρα του.

Την περασμένη Τετάρτη (21/9) στο αρμόδιο δικαστήριο συζητήθηκε η αίτηση υιοθεσίας. Το παιδί προσωρινά μένει στην Αλεξανδρούπολη με τη νονά και τις κόρες της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ