ΕΛΛΑΔΑ

Κέρκυρα: Χείμαρροι οι δρόμοι από την ισχυρή νεροποντή - Προβλήματα σε λιμάνι, αεροδρόμιο και σχολεία

Κέρκυρα: Χείμαρροι οι δρόμοι από την ισχυρή νεροποντή - Προβλήματα σε λιμάνι, αεροδρόμιο και σχολεία
Κεντικοί δρόμοι της Κέρκυρας, όπως και ο δρόμος μπροστά από την πίστα του αεροδρομίου, πλημμύρισαν από την ισχυρή νεροποντή corfupress.com

Σε ποτάμια μετατράπηκαν οι πολλοί κεντρικοί δρόμοι της πόλης και της περιφέρειας της Κέρκυρας όταν νωρίς το μεσημέρι σημειώθηκε έντονη βροχόπτωση στο νησί.

Από τη νεροποντή σημειώθηκαν προβλήματα στο νέο λιμάνι της Κέρκυρας, στη Σπηλιά, στο 6ο Γυμνάσιο, αλλά και στο 6ο Δημοτικό Σχολείο αλλά και ο δρόμος μπροστά από την πίστα του αεροδρομίου της Κέρκυρας.

Την ίδια ώρα απροσπέλαστη ήταν για αρκετά λεπτά της ώρας και η παραλιακή της Γαρίτσας, ενώ η Πυροσβεστική δέχθηκε πέντε κλήσεις για άντληση υδάτων.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο ενημέρωσης corfupress.com ο κυκλικός κόμβος στην είσοδο της τάφρου του νέου φρουρίου, ο κόμβος στη θέση Καμπανιολου στην περιοχή Αλεπού και, φυσικά, ο δρόμος μπροστά από την πίστα του αεροδρομίου της Κέρκυρας πλημμύρισαν για πολλή ώρα με αποτέλεσμα να δυσχεραίνουν την κίνηση και να προκαλούν κυκλοφοριακό χάος.

Δύσκολη η πρόσβαση στο 6 Δημοτικό Σχολείο

Η έντονη βροχόπτωση δημιούργησε προβλήματα σε πολλά σχολεία, ανάμεσά τους και το 6ο Δημοτικό στη Γάριτσα με τα βρόχινα νερά να τρέχουν με ορμή από τους δρόμους και μπροστά από την είσοδο του Σχολείου. Σύμφωνα με τη τοπική ιστοσελίδα kerkyrasimera.gr ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων είχε προειδοποιήσει ζητώντας μεταξύ άλλων τον καθαρισμό φρεατίων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ