Χωρίς μέσα μεταφοράς η Αθήνα
Xωρίς μέσα μεταφοράς έχει μείνει σήμερα η Αθήνα, καθώς οι εργαζόμενοι σε μετρό, τραμ, ΗΣΑΠ, λεωφορεία και τρόλεϊ απεργούν αντιδρώντας στο πολυνομοσχέδιο που θα τεθεί απόψε σε ψηφοφορία στη Βουλή.
Κανονικά θα κινηθούν τα τρένα του ΟΣΕ και ο προαστιακός σιδηρόδρομος, καθώς η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ) αποφάσισε να μην προχωρήσει σε κινητοποιήσεις, άμεσα, επειδή οι επιβάτες έχουν, ήδη, προμηθευτεί εισιτήρια για ταξίδια τους.
Αύριο, Δευτέρα, ωστόσο, αναμένεται να συνεδριάσουν εκ νέου τα συνδικαλιστικά σωματεία, προκειμένου να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων. Οι εργαζόμενοι σε όλους τους συγκοινωνιακούς φορείς θα πραγματοποιήσουν σήμερα συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα (17.00).
Ποινική δίωξη για απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ ασκήθηκε στον δράστη της επίθεσης στο Hilton
21:16
O ηγέτης της Χεζμπολάχ παίζει με τη φωτιά και θα κάψει τον Λίβανο, λέει ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ
21:09
«Τηρήσαμε τα πρωτόκολλα»: Η απάντηση του Χίλτον στη «σκιά» της ένοπλης επίθεσης στο δείπνο των ανταποκριτών στην Ουάσινγκτον
21:01
Νετανιάχου: «Οι ρουκέτες και τα drones της Χεζμπολάχ επιβάλλουν τη συνέχιση της δράσης στον Λίβανο»
20:54