Χανιά: Αίσιο τέλος στη διάσωση δύο Γάλλων πεζοπόρων - Τραυματίστηκε μια γυναίκα και ένας πυροσβέστης
Αίσιο τέλος είχε η αναζήτηση δύο Γάλλων πεζοπόρων που έχασαν το βράδυ της Τετάρτης τον προσανατολισμό τους στον Ομαλό, στα Χανιά.
Όπως αναφέρει το zarpanews.gr, 3 πυροσβέστες από το κλιμάκιο Καμπανού, 6 άνδρες της ΕΜΑΚ και ομάδα τριών ατόμων από το Τμήμα Αστυνομικών Επιχειρήσεων συμμετείχαν στην έρευνα για τον εντοπισμό και την διάσωση των Γάλλων, έως τις πρωινές ώρες της Πέμπτης.
Τους εντόπισαν, με την γυναίκα να έχει τραυματιστεί και να έχει μεταφερθεί από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.
Κατά την διάρκεια των ερευνών, τραυματίστηκε και ένας πυροσβέστης.
ΕΛΛΑΔΑ
«ΨΑΡΕΥΕ» ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ: Φωτογράφιζε απόρρητα έγγραφα και τα έστελνε στην Κίνα: Πώς δρούσε ο σμήναρχος - κατάσκοπος - Το δίκτυο και τα κοινά στοιχεία με τη Γαλλία
09:18
ΚΟΣΜΟΣ
Πόλεμος στην Ουκρανία: Νεκρό ζευγάρι σε ρωσική επιδρομή στη Ζαπορίζια
09:17
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Συνεργασία Ford και Geely στον ορίζοντα;
09:06
ΚΟΣΜΟΣ
Ακραίο ψύχος στη Γερμανία - Έκλεισε το αεροδρόμιο του Βερολίνου λόγω μαύρου πάγου
08:57
ΕΛΛΑΔΑ